Workshop ‘lente hapjes’ 21 maart

Yes de eerste zonnestralen komen alweer te voorschijn en het is bijna lente! Worden jullie hier ook zo vrolijk van? Daarom zou ik zeggen proef de lente! Op maandagavond 21 maart verzorg ik de workshop ‘lente hapjes’ in mijn favoriete winkel Dille & Kamille te Groningen.

Tijdens deze workshop maken we samen heerlijke lente hapjes met onder andere de producten van Dille & Kamille. Proef de lente en leer hoe je de lekkerste hapjes op tafel te zetten met pure ingrediënten die lekker en simpel zijn. Ik zal je laten ervaren dat lekker heel simpel maar ook gezond kan zijn. Dit alles in een prachtige omgeving en samen genieten we aan een super mooi gedekte tafel (hier is Dille & Kamille echt te top in, dit is wel te zien op deze foto).
Tijdens de workshop komen tevens allerlei handige keukenhulpjes aan bod en na de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel.

Wanneer: maandag 21 maart lente hapjes (19.00-21.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. een welkomstdrankje, alle recepten, een heerlijke proeverij van de hapjes incl. wijn en drankjes.

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.

Tot de 21ste, ik verheug me er nu al op! Liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven