In het weekend hou ik ervan om uitgebreid te lunchen en ook extra tijd te besteden aan de bereiding hiervan. Afgelopen zaterdag maakte ik deze wraps met rosbief en eiersalade. De eiersalade is natuurlijk homemade en erg makkelijk om te maken. Onderstaand is een easy gerecht maar het Foodilove motto is niet voor niets “Keep it simple and make your life more fun”
Wraps met rosbief en eiersalade
Wat heb je nodig (1 persoon)
– 2 meergranen wraps
– handje gemengde sla
– 6 plakken rosbief
– 1 tomaat in plakjes
– 1 gekookt ei
– 1 el magere yoghurt
– 1 el hüttenkäse – paprikapoeder
– peper en zout
Hoe maak je het:
Beleg de wraps met de sla, rosbief en de tomaat. Snijd het gekookte ei in stukjes en meng het met de yoghurt en hüttenkäse. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout en verdeel dit mengsel over de wraps. Top de wraps met wat paprikapoeder. Enjoy!