Yes ik ben er weer!

Yes! Ik ben er weer! Voor velen zat de vakantie er alweer op. De kids zijn alweer naar school en iedereen is alweer aan het werk. Ik geniet nog van een paar daagjes vrij, maar ik had zo’n zin om met jullie een blog te delen over mijn vakantie. Aanstaande maandag start ik officieel weer, dus tot dan nog even relaxen.

Wat een te gekke vakantie hebben wij gehad zeg! Een keer heel iets anders en ik kan het iedereen aanraden. Wij zijn naar Bergerac gevlogen vanaf Schiphol en hebben daar een vintage VW T2 camper gehuurd en zijn hier lekker mee wezen toeren en kamperen in de Dordogne en een stukje Zuid Frankrijk. Wauw wat een super leuke ervaring was dit! Je kunt deze campers huren via WeDubYou, ze zitten op verschillende plekken ter wereld. En zoals ze zeggen: “slow is the new fast” dit klopt helemaal!

Je bent vast nieuwsgierig waarom we hiervoor hebben gekozen? Deze campers zijn Bas zijn passie en waarom niet een keertje  compleet iets anders doen? Precies! We hebben super mooi weer gehad, het was de hele week 30 graden en hebben dus de hele tijd in de buitenlucht geleefd. Leuke Franse dorpjes bezocht, naar de kust geweest en aan het zwembad gelegen. Ook hebben we 1 nachtje in een super luxe hotel in Bordeaux geslapen, wat een gave stad is dit zeg! In het Mama Shelter Hotel hebben we geslapen en op het rooftop terras gegeten met zonsondergang, please take me back!

rooftop-diner-mama-shelter

Vandaar dat het dus even een weekje stil was rondom Foodilove, uiteraard ben ik weer helemaal opgeladen om te knallen de komende periode. Wat heb ik een leuke dingen voor jullie klaar staan! Zoals jullie misschien hebben gelezen in mijn vorige blog, start ik vanaf deze maand met mijn eigen online lifestyle programma. Ben jij klaar om je leefstijl te veranderen na de zomer vakantie, wil je hier meer informatie over ontvangen en meedoen met de pilot groep? Stuur me dan even een mailtje naar marleen@foodilove.nl en je ontvangt alle informatie, ik heb namelijk nog een paar plekjes over.

Verder ben ik natuurlijk druk bezig met mijn Personal body plan coaching, staan er een aantal leuke events en catering opdrachten op de planning. Dus ik zit niet stil, heb er mega veel zin in! Zijn jullie ook altijd zo lekker opgeladen na een vakantie?

Ook heb ik weer talloze recept ideeën klaar staan, heb jij hier wensen voor? Laat een reactie achter en misschien werk ik je vraag of tip uit! Voor nu een fijne zomeravond en lekker genieten van het mooie weer, liefs Marleen

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven