Ben jij klaar voor een happy & healthy lifestyle?

Ben jij klaar voor een happy & healthy lifestyle? Wil jij lekker en gezond eten, afvallen en je fit en je vel voelen? Dan ben je bij Foodilove vanaf nu aan het juiste adres! Vanaf heden is het Foodilove lifestyle programma gelanceerd en kun jij samen met mij deze uitdaging aangaan. Dus wacht niet langer en start vandaag nog!

Ben jij klaar om samen met mij je leefstijl te veranderen? Wil jij je energiek voelen, vol zelfvertrouwen en lekker in je vel zitten? Dit alles op een normale manier, zodat jij volledig in balans bent met je voeding en training? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn motto is immers “doe maar lekker gewoon”.

Ik leer je hoe je gezonde voeding kunt toepassen in een druk leven, helemaal in balans kunt zijn en gewoon kunt genieten van iets lekkers. Klinkt perfect toch? Dat is het ook! Ik leer je een leefstijl aan die je goed kunt volhouden en geen dieet!

Wat houdt het programma in?

Als lifestylecoach maak ik aan de hand van je intake en doelstelling een persoonlijk plan en gaan wij 3 maanden samen knallen. De eerste dagen gaan we samen je voeding bijhouden om te kijken waar jij staat. Ik ga je leren wat werkt voor jou en samen ontwikkelen we in het proces de leefstijl die bij jou past.

Je krijgt een persoonlijk voeding en/of trainingsplan die beide volledig afgestemd zijn op je doelstelling. Dit plan kun je geheel inzien via de Foodilove app. Via deze app hebben wij dagelijks met elkaar contact en beantwoord ik zo nodig al je vragen z.s.m. Tevens begeleid ik je, inspireer ik je en geef ik je advies rondom jouw plan. Uiteraard kun je via de app ook al je progressie bijhouden, want meten is weten.
Kies jij voor een persoonlijk voedingsplan? Via de Foodilove app heb jij altijd inzicht in je eetgewoonte en je leert samen met mij snel en makkelijk wat het beste voor jou werkt.

Sport jij al lekker, wil jij hier advies over of wil jij ook een trainingsplan voor in de sportschool op maat? Via deze module in de app kun je altijd je trainingsplan bekijken en gebruiken. Sta jij in de gym en weet jij het even niet meer? Alle oefeningen worden aan de hand van video’s en 3D animaties duidelijk uitgelegd.

Ben jij klaar om te starten?

Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in. Dan kunnen we vandaag nog van start!
Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden en de tarieven. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een persoonlijk consult of training met mij in Groningen en worden er de komende tijd verschillende workshops georganiseerd. Mocht je hier vragen over hebben, schroom dan niet om mij te mailen.

Tarieven coaching:

Foodilove coaching all- in € 79,- euro per maand

Foodilove voeding € 49,- euro per maand

Foodilove training € 49,- euro per maand

* Alle bovenstaande tarieven zijn voor een minimale duur van 3 maanden, inclusief digitale intake, plan op maat,  dagelijkse begeleiding van je persoonlijke lifestylecoach en elke maand een nieuw voeding en trainingsschema.

Wil jij de komende 3 maanden samen met mij knallen? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in en start vandaag!

Heb jij nog vragen of wil je je inschrijven? Mail dan direct naar marleen@foodilove.nl.

Ik heb er in ieder geval mega veel zin in, om samen met jou deze uitdaging aan te gaan! Liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven