Zomerse eton mess met rabarber

Ik heb dit weekend een lekker guilty pleasure receptje voor jullie! Deze zomerse eton mess met rabarber moet je proberen! Je bouwt dit toetje laagje voor laagje op en daarna eet je alles door elkaar. Zooo yummie dit heet eton mess! Ik maakte hem voor een etentje vorige week, uiteraard met rabarber uit eigen moestuin. Een heerlijk sinner zomers toetje! Happy weekend!

Zomerse eton mess met rabarber (6 personen)
Wat heb je nodig:
– 500 gr. rabarber
– 4 el honing
– 2 tl kaneel
– 125 verse slagroom opgeklopt met een klein schepje suiker
– meringues
– aardbeien

Hoe maak je het:
Was de rabarber goed en snijd hem in kleine stukjes. Doe dit samen met de honing en het kaneel en een scheutje water in een pannetje en breng dit aan de kook. Laat de rabarber zachtjes koken totdat het een compote is geworden en laat hem helemaal afkoelen (ongeveer een uurtje).
Verdeel de rabarber compote over 6 glaasjes, gevolgd door een beetje slagroom. Verkruimel de meringue hierover en de helft van de aardbeien. Herhaal alles nog een keer en je eton mess is klaar.

Enjoy!

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar gezonde recepten?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze mama en wil jij meer energie, balans en tijd voor jezelf?

Scroll naar top