Aardbeikwarktaart-eiwitshake uit Kickstart!

Deze dikke aardbeikwarktaart-eiwitshake uit Kickstart bevat alles wat je nodig hebt om te herstellen na een intensieve work-out. De koolhydraten en vitamines helpen bij het herstellen van het lichaam en de eiwitten zorgen ervoor dat je nieuw spierweefsel aanmaakt. Ik verzeker je deze eiwitshake is yummie!

Kennen jullie het nieuwe boek Kickstart van Lisa Steltenpool al? Ik ben mega fan! Ze verteld je in dit boek alles over een energieke en gezonde levensstijl. Ik vond het super interessant om te lezen en het gaat niet over diëten, maar over hoe jij een gezonde leefstijl toe kunt passen. Dit boek past perfect bij Foodilove dus!

Je levensstijl veranderen valt niet me. We willen allemaal gezonder leven, maar keer op keer falen de diëten en blijven de kilo’s en geode voornemens zich maar opstapelen? Herkenbaar? Ik hoor dit van velen om mijn heen. Lisa ontrafelt in dit boek hoe afvallen écht werkt, ze daagt je uit om uit je voedsel-comfortzone te stappen en biedt praktische oefeningen en checklists om direct gezonder te leven. Hoe fijn is dit?

Dit boek staat tevens vol met 65 heerlijke gezonde recepten en ik koos er natuurlijk een aantal uit om te proberen. Waaronder deze aardbeikwarktaart-eiwitshake die is heerlijk is voor na het sporten! Wat een overheerlijke eiwitshake zeg, dus ik deel stiekem met jullie dit recept!

Aardbeikwarktaart-eiwitshake (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– 200 ml sojamelk
– 150 gr. aardbei
– 1 banaan
– 1 medjooldadel
– 1/2 scoop plantaardig eiwitpoeder (ik gebruikte 30 gr)
– 1 mueslikoek (ik gebruikte 1 volkoren biscuitje)

Hoe maak je het:
Blend de sojamelk met de aardbei, banaan, dadel en het eiwitpoeder. Schenk de shake in een groot glas en verkruimel de koek erover met wat stukjes aardbeien. Enjoy!

Kickstart is een bron van inspiratie om je gezonde leefstijl vol te houden. Ben jij klaar om jouw leven een kickstart te geven? Wacht dan niet en bestel zeker weten dit boek hier!

 

Aardbeikwarktaart-eiwitshake uit Kickstart 1

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven