Mijn 5 favo healthy koekjes

I love cookies! Daarom heb ik deze week mijn 5 favo healthy koekjes recepten voor jullie op een rijtje gezet!  Koekjes zijn lekker easy om te maken en heerlijk als healthy tussendoortje. Tevens ben ik gek op bakken en vind ik woensdag altijd zo’n heerlijke bakdag net als het weekend!

Mijn 5 favo healthy koekjes!

1. pindakaas choco koekjes, te lekker!
2. healthy ontbijtkoekjes, voor een kickstart van je dag!
3. yoghurt koekjes met blauwe bessen, een heerlijk zacht en smeuïg koekje.
4. banaan havermout koekjes, deze koekjes maak je met maar 2 ingrediënten.
5. chocolate chip pindakaaskoekjes, pindakaas is gewoon yummie!

Wat zijn jullie favoriete koekjes?

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven