Eiwitrijke bananen shake

Jippieee, het is eindelijk weer tijd voor een easy Monday. Mijn vakantie is over, dus ik ben vandaag zeker weer in de gym te vinden voor mijn eerste training na 1,5 week. HELP dat wordt vast afzien! Tijd voor een lekkere eiwitrijke bananen shake dus!

Als ik uit de gym kom vind ik het altijd belangrijk om mijn eiwitten goed aan te vullen voor mijn spieropbouw en herstel. Dus ik verwen mezelf straks met deze eiwitrijke bananen shake!

Deze shake is trouwens ook heerlijk als snel ontbijt in de ochtend want hij is binnen 5 minuten klaar en je kunt hem ook makkelijk meenemen. Ik ben gek op de combinatie van romige kwark en bevroren banaan, zo yummie!

Ga jij dit recepten proberen? Laat je me dit weten op social media? Of tag me met #foodilove vind ik super leuk!

Eiwitrijke bananen shake (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– 1 bevroren banaan
– 3 el magere kwark of andere zuivel
– 200 ml amandelmelk
– 1 scoop vanille eiwitpoeder (ik gebruik Fore protein blend)
– 1 tl kaneel

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender. Blend & mix it!

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven