Kipfilet met hüttenkäse en komkommer snack

Een echt recept kun je deze kipfilet met hüttenkäse en komkommer snack niet echt noemen, maar ik ben gek op healthy en slanke hapjes dus deel hem graag met jullie!

Dit is een typisch Foodilove hapje! Doe maar lekker gewoon en simpel, hier kan ik volop van genieten!

Ik maakte deze snack gister als tussendoortje, zoals jullie weten ben ik gister met my 50 days of green happiness begonnen in combinatie met mijn Personal body plan. Dit verliep erg goed maar ik moet wel mijn eiwitten iets aanvullen. Ik heb me voor de rest aan de hoofdmaaltijden gehouden van de meiden van The Green Happiness en had totaal geen hongergevoel. Heerlijk!

Kipfilet met hüttenkäse en komkommer snack (2 personen)
Wat heb je nodig:
– 8 cocktail prikkers
– 8 plakjes kipfilet
– 8 tl hüttenkäse
– 8 reepjes komkommer
– paprika of chili poeder

Hoe maak je het:
Leg de plakjes kipfilet op een snijplank en schep de hüttenkäse erop. Leg een reepje komkommer in het midden en rol de snacks op. Steek een prikker door je rolletje en klaar is kees. Hoe easy is dat?
Bestrooi de kipfilet met hüttenkäse en komkommer snack eventueel nog met wat paprika of chili poeder.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven