Broodje met gezonde eiersalade

Dit broodje gezonde eiersalade is één van mijn favo lunchrecepten van dit moment. Ik heb hem deze week twee keer gemaakt en dit recept moet je een keer proberen. Ik laat je zien hoe makkelijk het is om zelf te maken. En dit is natuurlijk het allerlekkerst!

Je hebt maar een paar simpele ingrediënten nodig en binnen 5 minuten heb je deze salade gemaakt. Ik ben benieuwd, wie gaat er van dit waanzinnig lekkere broodje genieten dit weekend? Enjoy!

Broodje met zelfgemaakte eiersalade (2 personen)
Wat heb je nodig:
4 eieren, hard gekookt
half bakje hüttenkäse
2 eetlepels mayonaise
snufje paprikapoeder
snufje kerriepoeder
handje verse bieslook, fijngesneden
zout en peper
gezond broodje, ik had een speltbol
boter
handje veldsla
paar cherrytomaatjes

Zo maak je het:
Pel de 4 hard gekookte eieren en snijd ze in stukjes. Meng in een kom de eieren met de hüttenkäse, mayo, kruiden, bieslook en breng dit op smaak met zout en peper. Doe wat boter op je broodje en veldsla. Verdeel de eiersalade hierover en top met wat tomaatjes.

Tip: deze eiersalade kun je uiteraard oneindig combineren met allerlei andere ingrediënten. Bijvoorbeeld met stukjes verse zalm, ham blokjes of frisse augurkjes.

Enjoy!

Ben jij een ambitieuze moeder en wil je meer energie, afvallen, balans en tijd voor jezelf? Klik hier om het gratis Foodilove weekmenu te downloaden. 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven