Green protein smoothie

Ben jij ook zo gek op een groene smoothies? Eigenlijk ben ik verslaafd! Ik maak ze als ontbijt of lunch, i love it!
Gisteren maakte ik deze green protein smoothie, echt puur genieten. Hij was perfect na mijn training omdat er eiwit poeder in zit. Uiteraard kun je hem op elk moment van de dag maken, ik maakte hem voor mijn lunch. Doordat je bevroren fruit gebruikt wordt deze green protein smoothie heerlijk romig.
Ik ben nu een week bezig met mijn Personal Body Plan en ik zie hier nu al de voordelen van in. Naast dat ik deze week 0,5 kilo ben afgevallen ben ik me weer meer bewust van wat ik precies eet. Ik haal mijn doelstelling nog net niet qua calorieën elke dag maar weet nu wel welke richting ik op moet werken. Tijdens deze eerste week heb ik 4x heerlijk zware krachttraining gedaan, bestaand uit veel oefeningen die ik nog nooit heb gedaan. Geweldig! Ik was nooit in de fitness te vinden maar nu vind ik het super functioneel trainen en met losse gewichten. Daarnaast heb ik een aantal lessen in gedrag gehad.
Groene smoothies passen perfect in dit programma. Ik zou zeggen neem deze green protein smoothie voor een super gezonde start van je dag!

Green protein smoothie
Wat heb je nodig:
– 250 ml ongezoete amandelmelk
– 1/2 bevroren banaan
– 2 el bevroren mango
– handjevol spinazie
– 1 el pindakaas
– 20-30 gr. vanille eiwitpoeder

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten in je blender. Blend & mix it!

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven