Mijn 5 favoriete Sinterklaasrecepten

Sinterklaas is – als je het mij vraagt – één van de leukste feesten van het jaar. De magie voor de kinderen, de sfeer die eromheen hangt: het is zó bijzonder. Zeker nu ik moeder ben en ik me weer een beetje kind kan voelen dankzij mijn eigen kids! In dit blog vind je een overzicht van mijn 5 favoriete Sinterklaasrecepten!

Sinterklaas vieren met lekkere recepten

Ik geniet enorm van Sinterklaas, zeker nu mijn dochter Emma het steeds bewuster meemaakt. Toch wil ik niet te veel snoepen en dat hoeft ook helemaal niet. Ik eet waar ik zin in heb, maar ga wel voor balans. Zo kun je toch van iets lekkers genieten op een gezonde manier. Mijn favoriete Sinterklaasrecepten passen hier perfect bij. Van ontbijt tot toetje en alles ertussenin: hiermee wordt het een heerlijke Pakjesavond! Vind je het lastig om die balans te houden? Lees dan mijn tips voor een bewuste Sinterklaasavond!

Foodilove sinterklaas

Mijn 5 favoriete Sinterklaasrecepten

1. start je dag gezond met dit sint ontbijtje met pepernoten een mandarijn
2. deze gezonde sinterklaas smoothie is een super lekker ontbijtje of tussendoortje. Ook is hij perfect voor na je pieten training.
3. met dit speculaas bananenbrood als tussendoortje maak je iedereen blij.
4. deze healthy carrotcake, een super lekkere en verantwoorde taart.
5. deze eton sint mess met stoofpeertjes is een super simpel maar overheerlijk toetje.

Extra inspiratie voor lekker eten tijdens Sinterklaas

Zoek je nog meer inspiratie voor Sinterklaasrecepten? Wat dacht je dan van een uitgebreide borrelplank of een lekkere pan soep? Daarom deel ik graag nog een aantal lekkere recepten met je, die je kan maken voor een goed gevulde tafel tijdens Sinterklaas!

Hopelijk heb je zo weer veel inspiratie om lekker te genieten tijdens Sinterklaas!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven