Foodilove challenge

Jaaaah! Eindelijk! Tijd voor de lente! Wil jij fit en vol energie van het mooie weer gaan genieten? Gezonder leven? Gewicht verliezen en je meer in balans voelen, en dat alles door lekker en makkelijk eten? Dan heb ik goed nieuws voor je! Speciaal voor jou heb ik de Foodilove 30 dagen challenge ontwikkeld. 

Zal ik je eens een geheimpje verklappen? Ik geloof niet in diëten.
Ik geloof wél in een gezonde leefstijl die echt bij jou past, waardoor je deze ook moeiteloos vol kan houden. Door mijn kennis en ervaring kan ik jou inspireren en motiveren om jouw ideale leefstijl te bereiken. Kijk, daar worden we allebei blij van!

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen zoals jij te begeleiden naar een happy & healthy lifestyle.
Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet blij te zijn met jezelf. Hoe het is om ontevreden of zelfs ongelukkig te worden van je eigen spiegelbeeld.
Maar ik weet ook hoe het voelt als je wél goed in je vel zit. Je ideale gewicht bereikt. En hoeveel energie je krijgt van gezonde voeding. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Zo ben ik zelf maar liefst 15 kilo afgevallen. Wil je weten hoe? Lees hier mijn verhaal. 

Foodilove 30 dagen challenge
Ken je dat gevoel? Je hebt zin in de zomer, en tegelijkertijd zie je er tegenop. Want ja, in de winter zijn er toch een paar kilootjes blijven plakken. Misschien zit je daardoor minder lekker in je vel. Heb je minder energie. Je zou wel wat dingen in je leefstijl willen veranderen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. 

‘Morgen begin ik écht!’ is een van jouw meest gebruikte zinnetjes. Maar stiekem zie je er als een berg tegenop. Waar haal je elke dag de inspiratie vandaan om lekker en gezond te koken? Je hebt het tenslotte al druk genoeg… 

Herkenbaar? Laat mij je helpen. Ga samen met mij de uitdaging aan en doe mee met de Foodilove challenge die elke maandag van start gaat. Je gaat stukken beter in je vel zitten, je krijgt meer energie en je verliest nog gewicht ook. En dat terwijl je elke dag in een handomdraai weer wat lekkers op tafel tovert. Want ja, ook jij kan dat!  

Wat, geloof je me niet?! Doe mee en ik laat je zien dat gezond eten superlekker én simpel kan zijn. Een gezonde leefstijl betekent namelijk niet dat je niks meer mag eten, integendeel! Het gaat om de juiste keuzes maken. Klinkt dat ingewikkeld? Dat is het zeker niet. Als ik het kan, kan jij het ook!

Samen met mij bereik jij in 4 weken je doel. We hebben dagelijks contact in de Foodilove Members’ Club waar ik je inspireer en motiveer. En je zal zien: deze keer lukt het wél. Je wordt fitter, krijgt meer energie en komt nóg lekkerder in je vel te zitten. En als klap op de vuurpijl verlies je ook dat randje wintervet nog. Laat die zomer maar komen!

30 dagen challenge

Doe mee!
De Foodilove30 dagen challenge elke maandag start.Vier weken lang ontvang je de lekkerste gezonde recepten van mij in een weekmenu, compleet met boodschappenlijstje.  
En deze recepten zijn dus niet alleen gezond en lekker, ze zijn ook makkelijk. En dat is fijn, want dan hoef jij niet urenlang in de keuken te staan. Of op boodschappen-expeditie naar tien verschillende winkels.

Voor de snelle beslissers heb ik nu een superleuke actie, want als jij je nu aanmeldt betaal je geen 24,50 euro!*, maar slechts 12,50 euro per week!  

Wat krijg je?
• 4 complete weekmenu’s met gezonde, makkelijke en snelle recepten
• 4 handige boodschappenlijstjes
• elke week een live Q&A, waarin je mij het hemd van het lijf kan vragen over alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl.  Dit is ook meteen een mooi stok-achter-de-deur ‘check-in momentje’. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, de challenge zit vol met vrouwen zoals jij met wie je tips&tricks kan uitwisselen. Loop je even vast? Geen nood, in de groep zal je alle inspiratie en motivatie vinden om met frisse moed weer verder te gaan.  

BONUS
• toegang tot de besloten Foodilove Members’ Club gedurende de challenge (t.w.v. 27 euro) 
• inspiratie, recepten en tips van mij, maar ook van de Foodilove Members. De recepten zijn lekker, makkelijk en gezond. Ideaal voor een ambitieuze vrouw zoals jij! 
• forum waar je jouw successen kan delen en om tips en advies kan vragen bij mij en de andere deelneemsters 
Meedoen? Goed idee! Al meer dan 200 blije en fitte vrouwen gingen je voor.

[knop-cta]JA, IK DOE MEE [/knop-cta]

Dus, ga jij aanstaande maandag samen met mij de uitdaging aan? Inschrijven kan tot zondagavond 21.00 uur. Ik weet zeker dat jij ook lekkerder in je vel kan zitten, mét meer energie en zonder die vervelende ‘lekkere trek’. Ik weet ook dat je voor eens en voor altijd kunt afrekenen met overtollige kilo’s.
Laat mij je helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf.  

Ik heb er zin in!
Liefs, Marleen

[knop-cta]JA, IK DOE MEE [/knop-cta]

Heb jij nog vragen, stuur ze me dan gerust via marleen@foodilove.nl of meld je hier aan voor een gratis persoonlijke coachingsessie.

*word je direct lid van de Foodilove Members’ Club, dan krijg je deze challenge gratis! Er is plek voor 20 dames, wacht dus niet te lang. Meld je nu aan, dan zorg ik ervoor dat jij direct alle informatie ontvangt die je nodig hebt om te starten.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven