Mijn ultieme pizzamatch!

Vorige week ontving ik een pizza-box van Magioni​ en ging ik de uitdaging aan om een lekkere creatie te verzinnen. De opdracht: ‘the sky is the limit!” Ik ben op zoek gegaan naar een master-chef waardig en uniek recept en geen standaard pizza salami. Natuurlijk deel ik vandaag de beide recepten met jullie.

Pizza pakket Magioni

Ik had al een Foodilove favoriete pizza en die heb ik dit keer op een gezonde bloemkool pizza gemaakt. Misschien herken je hem wel met de perzik en parmaham. Op de andere pizza ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe groentespread van Mister Kitchens en de falafel van Maza. Dit werd wel even een uitdaging, maar ik denk dat ik de ultieme pizzamatch heb gevonden!

Foodilove pizza (1 pizza)
Wat heb je nodig:
1 bloemkool pizzabodem Magioni
2 el crème fraîche met 1 el groene pesto, gemengd
½ rode ui, in ringen
½ perzik, in plakjes
courgette, in blokjes
zachte geitenkaas
balsamico crème azijn
handje rucola
versgemalen peper

Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 220/ 225 graden en besmeer de pizza met de crème fraîche. Verdeel alle ingrediënten behalve de rucola. peper en azijn over je pizza. Bak de pizza voor 12 minuutjes in de voorverwarmde oven en top hem met de rucola, wat peper en balsamico azijn.

Spicy pizza met falafel
Wat heb je nodig:
2 el v-spread chili/paprik van Mister Kitchen
falafelballetjes van Maza, gehalveerd
1/2 rode ui, in ringen
rode paprika, in blokjes
courgette, in blokjes
2 el kikkererwten
handjevol geraspte kaas
pistachenoten

Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 220/ 225 graden en besmeer de pizza met de v-spread. Verdeel alle ingrediënten behalve de noten over je pizza. Bak de pizza voor 12 minuutjes in de voorverwarmde oven en top hem met de noten.

Magioni pizza

Ga jij een van deze recepten maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl en #magionipizza of tag mij @foodilovenl en @magionipizza in jouw bericht.

Enjoy!

ps: dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Magioni.

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven