Foodilove home workout

Goedemorgen zondag! Ik daag je uit om lekker te gaan bewegen. Dus ga je net als ik ook  knallen of blijf je in je nest liggen hihi? Ik weet dat het vroeg en koud is, maar geloof me jij hebt vandaag energie voor 10! Daarom heb ik vandaag voor jullie de Foodilove home workout toegevoegd aan dit blog.

Ik heb vanochtend extra vroeg mijn wekker gezet om een groepsworkout te gaan volgen. Ik ben gek op krachttraining en merk de laatste tijd dat ik echt veel uitdaging opzoek. Ik loop niets voor niets steeds met mega veel spierpijn rond, heerlijk!

Beweeg jij eigenlijk wel genoeg? Heb je mijn blog al gelezen over gezond bewegen. Beweeg dus vandaag minimaal 30 minuten en je zit top, denk aan een heerlijke boswandeling, een lekkere cardio of krachtworkout, hardlopen, yoga of ga eens naar het zwembad baantjes trekken? Precies, mogelijkheden genoeg!

Wil jij lekker thuis een workout doen? Dit kan ook! Daarom heb ik speciaal voor jullie vandaag de Foodilove home workout toegevoegd, super handig. Deze 30 minuten durende workout is een happy & healthy workout voor het hele lichaam. Dus bij deze, zet hem op en laat me vooral weten wat je ervan vindt!

Wil jij ook graag werken aan de gezonde en gelukkige versie van jezelf? Met het Foodilove programma ontvang je weekmenu’s, handige boodschappenlijstjes, maak ik een persoonlijk plan voor je en coach ik je dagelijks. Ik ben graag jouw stok achter de deur, kijk mee over je schouder en voorzie je van alle tips die nodig zijn om te doen wat werkt voor jou. Dit alles zonder te diëten en in combinatie met lekker bewegen natuurlijk. Neem snel een kijkje via de link en start a.s. maandag nog met het Foodilove programma. Of mail gerust al je vragen via info@foodilove.nl

Doe jij mee met deze uitdaging en laat je me weten wat jij vandaag gaat doen? Tag me op social media of gebruik #foodilovenl dit vind ik super leuk!

Fijne zondag en zet hem op! liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven