Mijn 10 favo weekend cheats!

In het weekend hou ik zeker van een lekkere cheat! Lees je dit nu verkeerd? NEE! Ook ik geniet bewust, het is toch niet vol te houden om nooit meer iets lekkers te nemen? Een lekker wijntje staat zeker weten bovenaan mijn lijstje! Ik deel vandaag mijn 10 favo weekend cheats met jullie!

Ik zorg ervoor dat 80% van mijn voeding gezond is en 20% iets lekkers. Zo hou ik een gezonde leefstijl goed vol. Ik kies elk weekend 1 ding uit waar ik optimaal van kan genieten en zo maak ik bewuste keuzes.

Mijn 10 favo weekend cheets
1. tony chocolonely, er is vaak een heerlijke reep te vinden in mijn winkelmandje in het weekend.
2. nacho’s met homemade guacemole zooo lekker!
3. lekkere dingetjes voor een borrelplankje. Zoals harde en zachte kaasjes, chutney, Italiaans worst, toastjes met een lekkere zelfgemaakte salade. Daarnaast zorg ik er altijd voor dat er voldoende snackgroenten zijn met een lekkere dip. Met een wijntje natuurlijk 😉
4. bananenbrood, ik probeer elke keer een andere combi uit. Zelfgemaakte carrotcake of brownies zijn ook niet verkeerd hihi.
5. homemade burgers en dan beleggen met allerlei lekkere en gezonde toppings.
6. gezonde pannenkoekjes voor het ontbijt op zondag.
7. healthy choco dadels, dit zijn net mini magnums als je ze in de koelkast doet.
8. nutella tosti met aardbeien, i love tosti’s! En wat is er lekkerder dan nutella? Precies!
9. wraps! klik op deze link en je vind mijn favo recepten van een lekkere lunch tot wrap pizza’s.
10. pindakaas choco koekjes, wat een goddelijke combi!

Zoals je ziet ben ik zowel gek op hartig als op zoet…en vooral chocola! Ik ben eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig naar jullie weekend cheats, laat je een reactie achter onder deze post? Vind ik super leuk!

Volg je mij al op instagram voor meer inspiratie?

Fijne weekend, liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “Mijn 10 favo weekend cheats!”

  1. In het weekend mag ik van mezelf wel eens een frikandellenbroodje halen bij de supermarkt. Oh, daar kan ik dan zo van genieten, heel slecht. Ook hou ik heel erg van tosti’s uit de oven, met kaas en salami en een klodder ketchup. Jam!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven