Winactie Borrelplank House of Originals

Deze week heb ik echt een te gekke winactie. In samenwerking met House of Originals geef ik deze borrelplank weg!
Ik vind het sowieso erg leuk om mijn hapjes op een mooie plank te serveren tijdens de borrel of high wine, deze plank maakt het helemaal af.
Kennen jullie deze borrelplanken al? Het zijn planken en schalen die gemaakt zijn van oude Zuid Afrikaanse wijnvaten. Ik heb hem afgelopen weekend even stiekem getest om de foto voor deze winactie borrelplank House of Originals te maken en ik baal nu al dat ik hem moet weggeven 😉 Maar voor mijn volgers heb ik alles over!

Tussen de wijnvelden van het Zuid- Afrikaanse dorpje Franschhoek, waar een bourgondische cultuur heerst, wordt aan gebruikte eikenhouten wijnvaten een tweede leven gegeven. De wijnvaten worden 4 tot 5 jaar gebruikt voor het rijpen van wijn waarna deze zijn functie verliest. House of Originals vind dit zonde en niet duurzaam dus besloten ze het prachtige eikenhout van hoogwaardige kwaliteit een nieuwe functie te geven.

Met aandachtig vakmanschap upcyclet House of Originals deze vaten tot bijzondere handgemaakte borrelplanken en schalen. Het eikenhout is gedurende lange tijd in contact geweest met de wijn waardoor een specifieke tekening wordt afgezet op het hout, wat de planken een eigen identiteit geeft. De producten worden met de hand gemaakt van verschillende delen van het vat. Het teruggewonnen hout is gestoomd, rechtgetrokken, geschuurd en vervolgens behandeld met een minerale olie om kwaliteit te garanderen.

House of originals

Ik geef a.s. zondag de “Square oak”weg. Wat je hiervoor moet doen? Alleen een reactie achterlaten op deze post van wat jij op deze borrelplank zou presenteren en waarvoor jij hem kunt gebruiken. Ook vind je House of Originals op Facebook hier vind je allerlei leuke inspiratie dus volg ze zeker!

Ben jij nieuwsgierig naar de andere planken van Original Vineyards? Neem dan een kijkje op hun site, de borrelplanken en schalen zijn te bestellen vanaf 55 euro.

 

Original Vineyards

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

24 gedachten over “Winactie Borrelplank House of Originals”

 1. Ik zou serveren: gemarineerde olijven, heerlijke pesto/zalmwraps, minipizza’s met een bodem van plakken courgette, turks brood met tapenade en pittige kaascreme, aardbeien met balsamico en stukjes verschillende soorten kaas met mosterd 🙂 (water loopt me nu al in de mond).

 2. Noortje van Odijk

  Wauw, te gekke prijs! Deze kan ik goed gebruiken voor mijn afstudeerborrel!
  Tapas, sushi, toastjes, oh ik hou zo van fingerfood!!

 3. Ik zou er een heel blok Tony’s Chocolonely op doen. Maar dan wel de pure variant natuurlijk!! Want dan is het nog enigszins verantwoord. 20% mag purposed guilty pleasures zijn toch?!?

 4. Op deze plank zou ik dadels, druiven, komkommer en geitenkaas leggen. Heerlijk én verantwoord en het staat ook nog eens ontzettend leuk op tafel!

 5. Ik zou een lekker zelfgebakken brood serveren met allerlei smeersels. Daarnaast olijven, tapas burgers met tomaat en chorizo, mini quiches of een lekker plaattaart met salami/prei/feta.

 6. Dan ontdek je op deze middag een super leuk foodblog en krijg je deze optie nog erbij.

  Iedere maand organiseer ik een borrel voor mijn collega’s van mijn medezeggenschapsraad op school. Idee is gekomen om iedereen zo beter te leren kennen en omdat ik meest centraal woon het altijd bij mij thuis is.

  Mijn studentenhuis heeft niet zo veel faciliteiten en belanden mijn borrelhapjes in meest praktisch wijze op de tafel: in het bakje/verpakking zelf of op een eetbord.

  Dus ik zou op deze borrelplank : kaasjes, worstjes en mijn fav: vijgen op willen presenteren.

  Na deze post besef ik dat ik misschien inderdaad meer aan mijn presentatie moet doen.

  LIEFS,

  Darya

 7. Wat een ontzettend mooie en bijzondere planken zeg!! Heel gaaf! Ik zou er heerlijke Franse kaasjes op serveren en heerlijke zelfgemaakte dipjes (Geroosterde paprika met feta, hummus en zongedroogde tomaat met olijf). Een combinatie die absoluut zorgt voor een heerlijke avond! Voor bij de dips maak ik huisgemaakt tomaat-ui brood, echt heerlijk!

 8. dat is wat je noemt een hele gave winactie zeg, super leuk Marleen!! Hij zou natuurlijk geweldig staan hier in onze net nieuwe keuken:D!! Belegd met lekker vers warm stokbrood en allerlei kleine hapjes……natuurlijk ook n aantal van jou geweldig leuke site foodilove onder andere de witlofschuitjes!! Een flesje wijn er naast en dat wordt genieten………zeker weten. Dus stuur die gave borrelplank maar deze kant op;)!! Nu al zinin………..

 9. Wat een geweldige winactie en natuurlijk niet te vergeten mooie blog + foto’s
  Natuurlijk zou ik heel graag deze gave borrelplank willen winnen maar wat ik ook te gek vind dat ze gemaakt zijn van wijnvaten dus een fles wijn komt er zo wie zo bij te staan ….natuurlijk één uit zuid Afrika!
  Nu vraag je wat zou je er op presenteren …tja ik kan voor wijn en crackers gaan maar het lijkt mij ook leuk om allemaal kleine pannetjes met div gerechten erin gecombineerd met worst en pickles . Heb dit weekend een mooie camera gehad om food foto’s te maken dan zou ik je een leuke foto van het geheel kunnen sturen .

 10. Wat tof!! Heb zelf nog niet zo’n mooie borrelplank in bezit maar vele vrienden wel en iedere keer kijk ik er weer jaloersmakend naar! Het lijkt ook zoveel mooier dan op een bord. Ik zou hem gebruiken voor onze gezellige borrelavonden of tijdens een verjaardag. Hij zal ook zeer goed van pas komen tijdens de housewarming die eraan komt! Keep it up met food i love, volg je op de voet via social media 🙂

 11. wat een gave winactie! Supermooie planken hebben ze zeg!
  Ik zou hem, al is Valentijnsdag zaterdag, toch gebruiken om vol te leggen met leuke lekkere hapjes om mijn vrouw te verrassen als ze thuis komt van haar werk en er dan een superromantische avond van maken! Wie hem ook wint, ik wens ze er heel veel plezier mee!

  Groetjes,
  Ruud

 12. Wat een super leuke winactie! Ik zou op deze plank lekkere hapjes presenteren op bijv. een verjaardag. Ook zou ik op een lazy sunday een stokbroodje met lekkernijen erop presenteren 🙂 Deze borrelplank zou een echte aanwinst zijn voor in mijn keuken.

 13. Wat een gave borrelplanken zeg!! Ik als wijnliefhebber zou hier wel raad mee weten! Wat leuk om op deze manier oude vaten weer een functie te geven. En wat zou ik er op presenteren: natuurlijk lekkere kaasjes met walnoten en chutneys, maar ook wat gezondere zaken zoals groente met hummus en guacamole om lekker te dippen! Heerlijk!

 14. Wat een leuke actie! Zo’n plank is werkelijk een luxe die je gezellige avondje helemaal áf maakt! Ik zou hem allereerst gebruiken voor een Italiaanse avond om mijn schoonouders te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan, en daarna natuurlijk voor nog véle gezellige avondjes met familie & vrienden!

 15. Ik zou m eerst gebruiken als kaasplankje en later op de avond volzetten met kleine hapjes zoals olijven dadels etc. Mmm

 16. Hoi Marleen,

  Ik lees je blogs met veel plezier!
  Super leuk winactie! Erg bijzonder ook omdat er een mooi verhaal achterzit qua afkomst en hergebruik van materialen.

  Ik zou de borrelplank gebruiken tijdens mijn moeder/zussendag. We doen het helaas veel te weinig, maar een paar keer per jaar gaan we gezellig samen lekkere hapjes maken en onder het genot van een mooie film samen lekker van genieten. Daar hoort natuurlijk een mooie presentatie bij! Dus ik zou het goed kunnen gebruiken en dan toch maar vaker zo’n dag inplannen 🙂

 17. oeee!! wauwie!! ik hou d’r zo van…Ik hou van een gezellige en mooie gedekte tafel…Daar zou deze geweldige plank perfect tussen passen. Lekker met verschillende hapjes en lekkers van jullie foodbloggers…ik ben fan!!

 18. Ik zou m graag gebruiken bij onze feestjes die dit jaar gepland zijn . Lekkere hapjes erop, smeerseltjes en tapenades.
  mooi presentatie op zo’n plank.

 19. Super leuke winactie en wat staan deze planken al lang op mijn wenslijstje. Ik zou hem gebruiken voor een gezellig familiediner. Hier een groot succes tapas of Jesse en op deze plank prachtig plaatje

 20. ik zou de plank meenemen naar m’n werk om daar de lekkere wraps met tonijnsalade. (Recept FoodiILove) op te presenteren . We gaan in de keuken van het bedrijf gezondere producten aanbieden en dan past dit natuurlijk helemaal in het plaatje , het oog wil ook wat !

 21. wat een te gekke winactie! Ben gek op zulke houten schalen/planken! Ik zou hem gebruiken voor mijn volgende dinerdates om lekkere Spaanse tapas op te presenteren! Maar ook in de weekenden om lekkere hapjes op te leggen, om samen van te genieten met vrienden!!

 22. Wat een prachtige herkomst heeft de plank. Een Super mooie plank im de hapjes bij een wijn proeverij te serveren. Ik weet zeker dat mijn vijgen pompoen taart mooi staat op deze plank!

 23. Ehhhh, ik ben mog in de leer.. Nu liggen er nog toastjes op met de standaard paté en eiersalade..
  Maar hoop in de toekomst de lekkerste, gezondste creaties erop te kunnen serveren..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven