Healthy appelsnack

Ben jij op zoek naar een easy maar gezond tussendoortje? Dan kan met deze healthy appelsnack die je binnen 5 minuten op tafel zet.
Ik ben verslaafd aan pindakaas en in combinatie met appel vind ik het helemaal super. Ik topte deze healthy appelsnack met noten, blauwe bessen, chiazaad en pure chocolade. Maar je kunt eindeloos variëren, havermout is er ook heerlijk op. Ik koos voor gewone pindakaas van de Lidl, hier wordt geen suiker aan toegevoegd.
Appels bevatten enorm veel vitamines en mineralen en weinig calorieën 😉 daarentegen bevat pindakaas wel veel calorieën maar dit geeft je wel energie! Ik heb maar 1 el pindakaas gebruikt dus dan valt het nog mee.
Deze healthy appelsnack is ook uiterst geschikt voor kids, leuk om samen te maken en te toppen met wat je maar lekker vind. Je kunt er ook een sandwich van maken, leg dan op elke appelsnack nog een plakje bovenop. Puur genieten dus!

Healthy appelsnack (ongeveer 6 stuks)
Wat heb je nodig:
–  1 appel
– 1 a 2 el pindakaas (naar eigen smaak)
– 2 el blauwe bessen
– handjevol noten fijngehakt
– 2 blokjes pure chocolade 85% fijngehakt

Hoe maak je het:
Was de appel en doorboor de appel eventueel met een appelboor. Ik heb het klokkenhuis met een klein mesje eruit gesneden.
Besmeer de appelplakken met pindakaas en top ze met de blauwe bessen, noten en pure chocolade.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven