Healthy chia pudding met peer

In het weekend vind ik het altijd leuk om iets extra speciaals te maken van mijn ontbijtje! Ik zette gisteravond deze healthy chia pudding met peer klaar in mijn koelkast, zodat ik hem vanochtend alleen nog maar hoefde te toppen met vers fruit. Heerlijk, healthy en simpel!

Wat is jullie favoriete ontbijtje in het weekend, ook iets speciaals? Fijn weekend, liefs Marleen

Healthy chia pudding met peer (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– 125 ml plantaardige melk (ik gebruikte amandelmelk)
– 20 gr. chiazaadjes
– 2 el magere kwark of Griekse yoghurt bv.
– 1/2 peer in kleine blokjes
– 1 tl kaneel
– evt. 1 el honing
– fruit om te toppen voor de volgende ochtend (ik gebruikte vijg en aardbeien)

Hoe maak je het:
Meng alle ingrediënten door elkaar in een grote kom de avond voordat je van je ontbijtje wilt genieten. Zet het een nachtje in de koelkast en schep het de volgende ochtend in een mooi glas als je wilt. Rechtstreeks uit de kom kan natuurlijk ook 😉 top je healthy chia pudding met vers fruit en je kunt heerlijk genieten!

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven