Lente smoothie met aardbei

Hello Sunday! Ik zeg tijd voor een lekkere lente smoothie met aardbei! Ze zijn er weer de Hollandse aardbeien, ik vind ze zooo yummie! Ik ben vanochtend al vroeg in de auto gestapt naar Amsterdam dus deze healthy smoothie stond vanochtend al op me te wachten in de koelkast, zo easy! Fijne zondag!

Lente smoothie met aardbei
Wat heb je nodig:
– 400 ml vers geperste jus
– 100 gr. aardbeien
– 2 el magere kwark

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender. Blend & mix it!

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven