Healthy high wine

Hebben jullie al wel eens een healthy high wine gedaan? Een high wine is op dit moment enorm hot!
Ik vind het altijd enorm gezellig met familie en/of vrienden maar ik baal er altijd van dat ik zoveel calorieën binnenkrijg.
Food I Love organiseert daarom op dinsdag avond 9 december een healthy high wine!

Ik (Marleen) laat jullie proeven hoe je op een gezonde en verantwoorde manier een healthy high wine  kunt serveren. Dat er veel gezonde alternatieven voor ongezonde hapjes zijn.
Je zult wel denken een wijntje mag wel? Ik hou me aan de 80% gezond en 20% guilty pleasure regel dus genieten op zijn tijd mag. Uiteraard hoef je niet te eten voor de high wine aan.
Aan het eind van de healthy high wine krijg je de recepten mee naar huis zodat je alles thuis nog eens kunt uitproberen en maken.
Hou jij niet altijd van het zoetige tijdens een high tea? Dan is deze high wine perfect voor jou!

De kosten van de healthy high wine bedragen  25,- euro p.p. Je krijgt hiervoor een compleet verzorgde healthy high wine inclusief 1 welkomstdrankje en 2 glazen wijn, verschillende soorten hartige hapjes en de recepten. Uiteraard vind ik het ook super leuk om vragen te beantwoorden deze dag over een gezonde leefstijl. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker te genieten met de mensen met wie je komt.

De healthy high wine vindt plaats in het restaurant van Plaza Sportiva in de Euroborg te Groningen vanaf 19.00-21.00 uur.
Wil jij je opgeven of heb je vragen? Dat kan via marleen@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

3 gedachten over “Healthy high wine”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven