Healthy kwarkbolletjes met perzik

Ik vind het altijd super leuk om mijn eigen recepten te maken, maar ook ben ik gek op lekkere recepten van andere bloggers.
Al eerder maakte ik deze healthy kwarkbolletjes naar het recept van Healthyfans en opnieuw postte ze een recept met perzik. Ik was direct verkocht en ook deze healthy kwarkbolletjes met perzik zijn weer verrassend lekker. Ze zijn makkelijk om te maken en handig als tussendoortje. Ik nam ze gisteren mee naar de dierentuin en ik weet zeker dat je er iedereen een plezier mee doet. Wel bevatten ze iets meer calorieën als de eerste versie, dus de keuze is aan jou.
Op instagram kreeg ik direct allerlei vragen naar het recept en uiteraard wil ik deze met jullie delen. Een heerlijke guilty pleasure voor tijdens je weekend, i love it!

Perzik kwarkbolletjes (12 stuks)
Wat heb je nodig:
– bakplaat en bakpapier.
– 100 gram rozijnen
– 4 wilde perziken in blokjes
– 250 gram magere perziken kwark
– 250 gram bloem
– 2 eieren
– 1 el olie
– 1 el bakpoeder
– snufje zout

Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Meng alle ingrediënten behalve de bloem, rozijnen en perzik in de keukenmachine en voeg daarna de bloem toe. Mix alles tot een egaal beslag. Schep als laatst met een spatel de rozijnen en perziken door het beslag. Verdeel met 2 eetlepels 12 bolletjes op de bakplaat. Bak de healthy kwarkbolletjes met perzik af in 20 minuten in de voorverwarmde oven. Check even of ze gaar zijn met een satéprikker.

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Healthy kwarkbolletjes met perzik”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven