Help! Ik ga naar een feestje! Wat nu?

Help! Ik ga naar een feestje! Wat nu? Ik krijg vaak de vraag: Marleen hoe ga jij om met je lifestyle op een verjaardag, borrel of feestje.  Ik denk dat we allemaal wel eens te maken hebben gehad met dit probleem, je raakt bijna gestrest als je naar een verjaardag gaat. Hoe fijn is het om dat gevoel los te kunnen laten? Precies!
Daarom leek het me leuk om jullie dit weekend een aantal tips hiervoor te geven.

Ik begrijp dat sociale gelegenheden best moeilijk zijn als je met een doel bezig bent. Er is altijd allerlei lekkers aanwezig en een drankje op zijn tijd is ook niet verkeerd.
Als je mazzel hebt kom je op een feestje waarbij ze hapjes hebben voor een healthy lifestyle, zo niet mag je dan niet genieten? Ik maak altijd bewuste keuzes, waar geniet ik optimaal van en wat wil ik hebben. Eerder dacht ik hier goed over na van te voren, nu ga ik met een heerlijk relaxed gevoel weg. Je leeft maar 1x toch? Dus waarom zou je je zo druk maken?

Tips voor een feestje:

1. maak van te voren afspraken met jezelf, wat wil je wel en wat niet. Stel doelen die reëel en haalbaar zijn.
2. maak de juiste keuzes, als je een gebakje neemt neem dan geen hapjes en andersom geldt hetzelfde.
3. durf en leer nee te zeggen! Als er iets van wordt gezegd zeg ik altijd: ik mag alles maar kies er niet voor.
4. eet voldoende van te voren en ga niet de hele dag sparen omdat je naar een feestje gaat. Als je dit doet ga je in de avond juist snaaien, ik neem vaak een lekkere salade aangezien dit goed verzadigt.
5. drink naast je wijntje voldoende water. Water zorgt ook voor een verzadigd gevoel en dit bevat 0 calorieën, alle andere drankjes natuurlijk veel meer.
6. houd goed je doel voor ogen en blijf gemotiveerd.
7. trek je niets aan van andere mensen, het is jou’n doel en jou’n plan. Doe waar jij je goed bij voelt.
8. maak gezonde keuzes. Als er snoepgroente zijn kun je lekker los zonder je schuldig te voelen.
9. vind jij sociale gelegenheden lastig? Zeg ze vooral niet af en loop er niet voor weg, maar blijf gewoon oefenen. Hoe goed ga je je voelen als de avond top is verlopen?
10. ik ben vanavond de bob want dan weet ik dat ik niet teveel drink 😉

Fijn weekend voor iedereen! Onthoud 1 ding geniet bewust! Liefs, Marleen xxx

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven