Post workout smoothie

Zooo wat heb ik lekker geknald in de gym deze week! Na de training ga ik altijd direct naar huis voor een healthy post workout smoothie, wat kan ik hiervan genieten na een heerlijke workout! Deze postworkout smoothie maakte ik met ekopura whey eiwitten, perfect voor mijn spierherstel, spierbehoud en spieropbouw!

Deze week ontving ik van Ekopura wat proefpakketjes met natuurlijke whey eiwitten. Ik wilde deze direct testen want heb hier super goede dingen over gehoord en ben een groot voorstander van pure producten. Ik gebruikte in deze post workout smoothie de smaak refreshing vanille en hij is heerlijk! Het natuurlijke en pure karakter van deze biologische whey in combinatie met vanille zorgen voor de juiste balans en een heerlijke gezonde shake. Ekopura natural whey protein bestaat uit 81% eiwit en is 100% vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het is  biologisch en komt van gras gevoerde biologische koeien en zit boordevol hoogwaardige antioxidanten en aminozuren.

Zorg ervoor dat je een goede keuze maakt wat betreft je post workout shake want ook hier hangt een groot deel van je progressie vanaf. Denk na over wat je eet na de training en neem niet zomaar een snack omdat je honger hebt. Ik ben gek op smoothies, ze zijn enorm makkelijk om te maken en super voedzaam!

Post workout smoothie (1 smoothie)
Wat heb je nodig:
– 100 gr. roodfruit (ik gebruikte diepvriesfruit)
– 150 ml amandelmelk
– 25 gr. whey eiwitten Ekopura vanille
– 1 el biologische magere kwark (ik gebruikte biogarde)
– evt. een 1/2 banaan als je ook direct je kh wilt aanvullen
– evt. als topping een paar blauwe bessen

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender behalve de topping. Blend & mix it!  Top je smoothie met de blauwe bessen en lekker genieten!

Zijn jullie ook nieuwsgierig naar de pure eiwitten van Ekopura? Neem vooral eens een kijkje op hun site voor meer informatie!

Enjoy! 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven