Hoe staat het met jouw goede voornemens?

Wow! Ik was van de week in de sportschool en het was er nog steeds mega druk. Ja ik zeg het goed NOG…. want uit eigen ervaring weet ik dat bijna iedereen aan het einde van deze maand hun goede voornemens alweer vergeten is. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met jouw goede voornemens staat? Hou jij ze nog vol of heb je het alweer opgegeven? Vandaag geef ik jullie een aantal tips hoe je je goede voornemens iets langer kunt volhouden!

Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens, ik vind het fijner om voor altijd lekker gezond en gelukkig in mijn vel te zitten vol met energie. En jij? Ik ben meer van het maken van doelen en het veranderen van je leefstijl stapje voor stapje, mee eens? Mijn doelen voor 2017 lees je hier, want 2017 wordt nog steeds mijn jaar! Aankomende week ga ik jullie meer vertellen over het maken van doelen dus hou mijn blog in de gaten!

Tips om je goede voornemens vol te houden:

– doe wat werkt voor jou, ga niet op een kant en klaar dieet wat niet bij je past. Door het stapje voor stapje veranderen van je gewoontes zul jij je goede voornemens volhouden.
– visualiseer een concreet einddoel en blijf elke dag hierover dromen. Je bereikt deze door het maken van realistische tussendoelen zodat jij stapje voor stapje super goed op weg bent.
– geniet elke dag van 1 iets lekkers! Door te perfectionistisch en te streng te zijn, kun je sneller een terugval krijgen.
– denk aan portie controle, vooral als je iets lekkers neemt. Het is niet nodig om een hele zak chips op te eten 😉
– heb jij een dipje? Probeer direct je normale patroon weer op te pakken en blijf er niet in hangen 😉 1 reep chocolade is wel genoeg, je hoeft niet alles uit de kast op te eten.
– zie een terugval als een leermoment en pak deze nare gewoonte stap voor stap aan. Iedereen zal falen, maar juist hier leer je het meest van (ik spreek uit ervaring). Probeer heel goed na te denken over waarom je zo’n moment krijgt en hoe je het de volgende keer anders kunt aanpakken.
– pas op met alcohol, klik hier en je vindt alles over wijn en een healthy lifestyle.
– ga niet diëten maar pas je leefstijl aan, ga voor resultaat op langere termijn. Lukt dit je niet alleen en wil je gezond afvallen, lekker blijven eten en geen trek hebben? Hier kan ik je bij helpen, neem snel een kijkje naar mijn nieuwe “do it yourself” programma van “bereik je ideale gewicht“.

Kortom: het is een proces met vallen en opstaan, probeer elke dag een stapje verder te zetten naar een gelukkige en gezonde leefstijl!

Zet hem op heel 2017! Liefs, Marleen.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven