Workout met Jennifer #3

Vandaag is het weer zover! Dit keer in workout met Jennifer #3 deelt ze haar favoriete killer-ab oefeningen met jullie. Dit zijn leuke variaties op de standaard buikspieroefeningen, goed voor een sterkere core en voor de vetverbranding. Je kan dit buikspierrondje voor of na je training doen, doe jij mee?

Killer Ab Workout:
15x Suitcases (5-10kg gewicht)
15x Cable Core Twist (5-10kg gewicht)
20x Sandbag Shuffle (5-10 kg gewicht, 10x per kant)
15x Side dip & twist (15x per kant)
15x Ab roll out
Herhaal 3x

HAVE FUN!

Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie en levensgenieter. Ik ben gek op sporten, koken en vooral op eten! Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen gezond leven, ontspannen en genieten. Ik sta graag in de keuken om lekkere, makkelijke en gezonde recepten te maken en ben (bijna) elke dag in de sportschool te vinden voor een lekkere energieboost! Op Foodilove deel ik mijn favoriete recepten, leuke workouts, handige tips en hoop ik jou te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te gaan leven!

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!

Liefs, Jennifer

Jennifer Krijnen

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven