Hoe vind jij je balans!

Vandaag vertel ik je hoe jij balans kunt vinden in een gezonde leefstijl, want ik ben ervan overtuigd dat als je voeding in balans is je je veel gezonder, gelukkiger en energieker voelt. Lees je mee?

Gezond leven lijkt zo gemakkelijk, maar in de werkelijkheid is het met vallen en opstaan. Het is niet alleen gezond eten en bewegen, want in de realiteit loopt het vaak heel anders en is je hele planning in de war. Herkenbaar? Daarom geef ik jou 6 tips over hoe jij een goede balans kunt vinden.

Mijn 6 tips voor het vinden van een goede balans:

1. heb jij goed je doel voor ogen als het om gezonde leefstijl gaat? Waarom wil jij gezond leven? Is dit zoveel kilo afvallen of lekker in je vel zitten, gezonder zijn, slanker, fitter en vol energie? Lees hier hoe je haalbare kleine doelen stelt.
2. wees niet te streng voor jezelf, verbied jezelf niks en onthoud dat je alles mag. Je doet het voor jezelf en  wees niet te streng en te perfectionistisch dan gaat het juist mis. Doe wat werkt voor jou en kijk niet naar een ander. Bij mij werkt het heel goed om 1 iets lekkers per dag te pakken en hier optimaal van te genieten. Onthoud dat het uit jezelf moet komen, vind de reden en ga het pas doen.
3. geloof in jezelf en in je doel, het gaat zeker met vallen en opstaan en het lukt ook niet direct om je doel te behalen. Accepteer ook dat het niet in een rechte lijn gaat, was het maar zo 😉 je hebt geen invloed op onverwachte leuke momenten. Zie dingen die minder goed gaan als leermomenten en blijf positief.
4. durf nee te zeggen, je mag alles maar maak bewuste keuzes en denk hierover na. Sla een keer iets over en eet niet alles wat je wordt aangeboden. Dit brengt je steeds dichter bij je doel en uiteindelijk heb je hier veel meer plezier van. Dit moet je wel zelf willen en je mag echt wel een keer iets ongezonds, het draait om balans.
5. beloon jezelf als je je tussendoelen hebt behaald. Denk aan een extra genietmomentje of koop eens iets moois voor jezelf.
6. een goede voorbereiding is het halve werk! Plan je genietmomentjes goed in en zorg ervoor dat de rest van je voeding goed in balans is dan is er niks aan de hand en zul jij zeker je doel behalen.

Kortom: stel een haalbaar doel, wees lief voor jezelf, geniet en wees niet te streng (je mag alles). Balans vinden gaat met vallen en opstaan en het gaat nooit in 1 rechte lijn. Op deze manier ga je er zeker komen!

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt? Heb je vragen stuur mij gerust een mailtje via marleen@foodilove.nl Heb jij je balans gevonden en heb je andere tips? Laat ze gerust achter in een reactie onder dit bericht, vind ik super leuk!

Ik zou zeggen GO FOR IT! Lees hier mijn verhaal en hoe ik jou kan helpen met het vinden van je balans. Met mijn programma “bereik je ideale gewicht” gaat dit je zeker lukken, ik heb een leuke aanbieding dus neem snel een kijkje!

Als ik het kan, kun jij het ook! Liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven