5 tips voor balans na Pasen!

Pasen is weer voorbij en ik heb iets teveel paaseitjes gegeten. Door de gezelligheid met je familie eet je toch vaak iets meer lekkers dan gepland, herkenbaar? Wij hebben samen genoten met uitgebreide ontbijtjes en 2 bbq’s. Ik voel me hierdoor toch wel een beetje opgeblazen, ook al weet ik hoe je weer snel van dit gevoel afkomt. Daarom deel ik vandaag mijn 5 tips voor balans na Pasen met je!

5 tips voor balans na Pasen

1. pak direct je oude ritme weer op en sla geen maaltijden over. Dus ga jezelf niet uithongeren want dan gaat het mis

2. drink veel water (minimaal 2 liter) om je vochtbalans weer op peil te krijgen

3. ga lekker bewegen, een extra wandeling kan al genoeg zijn

4. eet veel groenten, fruit en eiwitten vandaag. Deze geven je snel een verzadigd gevoel en zijn licht verteerbaar. Pas op met bewerkte producten, anders hou je dit opgeblazen gevoel

5. stel jezelf weer een klein doel voor ogen, want het is tenslotte bijna zomer!

Help, het is bijna zomer!
De lente is net begonnen en dus betekent dit dat de zomer dichterbij komt. Ik keek gister op de kalender en zag dat het nog 3 maanden tot aan de zomervakantie is. Help! Heb jij dit weekend al een zomerjurkje aangehad met dit mooie weer? Of nog niet omdat je nog een paar kilo wilt afvallen en je nog onzeker voelt?

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen. Ik wilde nooit meer op een crash-dieet. Zoals ik in het verleden wel deed, en die me alleen maar (vr)eetbuien opleverden. Nee, ik wilde een échte verandering. Ik maak nu bewuste keuzes, ben superfit en geniet van mijn leven.

Inmiddels ben ik 10 kilo aangekomen door mijn zwangerschap en toen ik dit weekend een jurkje aan wilde doen schrok ik van mijn armen en benen. Zo opgeblazen! Bij mij is het nu voor een goed doel,  maar ik herinnerde me precies hoe ik me een paar jaar geleden voelde. Onzeker, niet lekker in mijn vel en een paar kilo te zwaar.

Ben jij al klaar voor de zomer?
Probeer jij het elke zomer weer en is het je tot nu toe niet gelukt? Misschien lijkt het nu wel een droom. Maar wil jij deze zomer ook gezond afvallen, vol energie en lekker in je vel zitten. Boordevol zelfvertrouwen in je jurkje of bikini rondlopen? En weer samen kunnen genieten van met je gezin. Dan nodig ik je uit om samen met mij de Foodilove 12 weken challenge aan te gaan!

Foodilove 12 weken challenge
Is dé challenge waarin jij de tools krijgt om eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken én vol te houden. Tijdens deze challenge ontdek je een leefstijl die bij jou en je drukke gezinsleven past. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.  Met als resultaat: meer energie, lekker in je vel en een blijvend resultaat. Ik help jou in 12 weken om gewoon gezond te zijn. Niet 100% perfect, wel snel, simpel en lekker. Zonder gedoe.

Klik hier voor meer info of om je direct aan te melden. Om jou te helpen heb ik een supertoffe korting en bonussen voor je!

Ik hoop dat je met mijn 5 tips al lekker aan de slag kunt. En relax, dit opgeblazen gevoel is binnen een paar dagen weer weg! Liefs, Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven