Mugcake met blauwe bessen

Ik deelde al op mijn insta met jullie dat ik deze week wat minder uurtjes slaap heb gehad. Ik werd 2 nachten rond 3-4 uur wakker en daarna kon ik niet meer slapen. Jullie stelden me gerust, dit hoort bij het tweede en derde trimester.

Daarom heb ik gisterochtend lekker rustig aan gedaan en voor mezelf dit verwenontbijtje gemaakt. Wil jij ook makkelijk en gezond ontbijten? Deze mugcake met blauwe bessen staat binnen 5 minuten op tafel!

Tip voor de mama’s: maak dit ontbijtje en neem ook even een genietmomentje voor jezelf.

Mugcake met blauwe bessen (1 persoon)

Wat heb je nodig:
halve banaan
1 ei
2 eetlepels havermout
0,5 theelepel bakpoeder
snufje kaneel
1 eetlepel kokosrasp
handjevol blauwe bessen
griekse yoghurt

Zo maak je het: 
Prak de banaan met een vork in een mok en meng het ei hier doorheen. Voeg de havermout, bakpoeder en kaneel hierbij en roer dit goed door. Meng even kort de kokosrasp en de blauwe bessen hierdoor met een lepel. Zet de mok voor 3 minuten in de magnetron op 1000 watt. Keer de mok om op een bord en als het goed is glijdt je mugcake er zo uit. Top hem met Griekse yoghurt, blauwe bessen en kaneel.

Tip: Wil je liever niet de magnetron gebruiken? Dan kan hij ook in de oven op 200 graden 15 minuten.

Ben jij een ambitieuze moeder en op zoek naar nog meer inspiratie voor een gezonde leestijl? Wil jij meer energie, afvallen, balans en tijd voor jezelf? Klik hier om het gratis Foodilove weekmenu te downloaden. 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven