Genietmomentjes #1

Wauw! Wat heb ik weer een te gekke week achter de rug! Het lijkt me super leuk om wekelijks mijn genietmomentjes met jullie te delen rondom Foodilove. Een soort van nieuwe rubriek dus, ik hoop dat jullie dit net zo leuk als ik vinden! Dus hierbij genietmomentjes #1

Maandagochtend ben ik direct gestart met mijn 1e Personal body plan training van deze week, heerlijk! De rest van de dag ben ik lekker aan de slag geweest voor nieuwe recepten op mijn blog en heb ik mijn wekelijkse gezonde boodschapjes in huis gehaald! Ook had ik weer een healthy sandwich met rookvlees gemaakt voor mijn lunch, die uiteraard direct met jullie deelde!

Genietmomentjes 1

Tegenwoordig werk ik 1x per week samen met wat collega’s in de stad, super effectief en mega gezellig natuurlijk! Dit keer was het dit bij Wadapratja waar ik tussen de middag genoot van dit lekkere soepje. Ik had zo’n zin in vissticks dat ik later als diner dit heerlijke broodje maakte! Wel uit de airfryer natuurlijk 😉

Soepje Wadapartja

Broodje visstick

Woensdag was het weer gymtime, samen met mijn sportvriendinnetje heb ik na mijn 2e workout van deze week een welverdiend kopje koffie gedronken met een stukje bananenbrood die zij had gebakken.  Als lunch maakte ik een salade met halloumi die ik zeker weten later vandaag met jullie ga delen! Verder heb ik lekker thuis gewerkt, administratie gedaan  en een beetje opgeruimd etc. Voor dat je het weet is de dag ook alweer voorbij! Ik had deze week een beetje een snackweek denk ik want ik at shoarma met een gezonde salade en frietjes uit de airfryer dit keer.

Post workout bananenbrood
Shoarma met frietjes

Donderdag mijn 3e workout gedaan en daarna snel naar huis want… Yes! Het aspergeseizoen is officieel geopend! Uiteraard kon ik het natuurlijk niet laten om direct asperges te gaan halen. Samen met Bas zijn ouders hebben we hier heerlijk van genoten! Ik haal mijn asperges altijd bij Meinardi in Noordbroek, kennen jullie deze overheerlijke winkel? Zo niet ga er zeker eens langs! Uiteraard kocht ik hier nog veel meer lekkere dingen (zie foto). Op de terugweg reed ik langs Dallinga om wat rabarber te scoren, een recept volgt uiteraard nog. Wat ben ik gek op streekproducten zeg! We aten de asperges lekker klassiek met hollandaise saus, krieltjes, boterjus, ham en een gekookt eitje. Keep it simple! Ook bakte ik voor jullie healthy kokos brownies…echt yummie!

Asperges Meinardi

Vrijdag ben ik vroeg de gym ingedoken maar mijn 4e training van deze week ging niet zoals ik wilde. Ik merkte al een paar dagen dat ik zwaar oververmoeid was. Ook ik neem op dit soort momenten even een stapje terug. Wel kwamen vandaag mijn nieuwe gympjes binnen….zo blij mee! Zal ze nog even met jullie delen deze week op mijn instagram!

Ik startte het weekend met deze healthy chia pudding. Dit weekend ben ik heerlijk wezen lunchen met mijn mams bij mijn favo vegan hotspot Anat en in de avond ben ik met Bas de stad in gedoken. We zijn een wijntje gaan halen bij Barrel Wijn en daarna geëindigd bij Boven Jan voor een super lekkere burger! Deze hotspots vind je allemaal in het leuke Groningen.

Burger Boven Jan

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de hub van Personal body plan in Amsterdam. Ik stapte al vroeg in de auto met Shauni van Runtrainreat om dit kant op te rijden. Onderweg genoot ik van deze heerlijke lente smoothie. Samen met onze collega coaches kregen we hier een workshop over coaching en training & herstel. Super leuk en mega interessant! Zeker weten dat ik deze dingen kan en ga toepassen als Personal body coach. Ook kocht ik nog een nieuwe sportbh en sporttop van FRVR deze deel ik van de week zeker met jullie!

Hub met Shauni

Verder was het even lekker homesweethome dit weekend! Terwijl ik dit blog schrijf zit ik heerlijk te genieten van een wit wijntje, ben ik ondertussen verse aspergesoep aan het maken en is het voor de rest met de beentjes omhoog! Ik heb gisteravond voor het eerst in tijden weer een ebook gekocht en ga dus lekker lezen….zo fijn!

Hebben jullie ook een leuke week gehad? Deze week staan er natuurlijk ook weer te gekke dingen op het programma. Vanmiddag ga ik lunchen bij een nieuwe hotspot in Groningen, dinsdag toasten bij een restaurant die 5 jaar bestaat en wordt de Hello Fresh box bij me bezorgd en donderdag duik ik lekker Amsterdam in met mijn blog vriendinnetjes!

Vind je het leuk om me dagelijks te volgen? Volg me dan via de Foodilove instagram. Keep you posted! Fijne maandag, liefs Marleen

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven