Marleen wat eet jij in het weekend?

Ik krijg heel vaak de vraag Marleen wat eet jij in het weekend? Het leek me leuk om eens een zondagje met jullie te delen. Want vaak zijn de weekenden het lastigst, heb je mijn blog hierover gelezen? Want waarom zou een weekend anders zijn dan andere dagen!

Ik heb vandaag een rustdag, ga lekker aanrommelen in huis en aan het einde van de middag komen mijn ouders langs om gezellig te borrelen en eten. Omdat ik vandaag al precies weet wat ik ga eten deel ik deze dag graag met jullie! Doordat ik een etentje heb ziet mijn dag er natuurlijk een stukje anders uit dan normaal.

Ontbijt: ik begin eigenlijk elke ochtend met een 2 grote glazen water en een lekkere bak magere kwark met vers seizoenfruit en soms wat noten of muesli. Heerlijk met een kopje koffie wakker worden!
Vandaag ontbijt ik iets later omdat ik lekker rustig aan doe deze heerlijke zondagochtend dus neem ik geen tussendoortje in de ochtend zoals normaal. Vorige week zondag ontbeet ik met deze banaan kiwi parfait, ook goddelijk!

Marleen wat eet jij in een weekend

Lunch: ik ben dol op salades als lunch, ik maak ze altijd met lekker veel eiwitten en vetten. Ze zijn super gezond en staan binnen een handomdraai op tafel! Heb je salade inspiratie nodig? Klik op deze link!

Marleen wat eet jij in het weekend

Tussendoortje: normaal eet ik een tussendoortje rond een uur of 4 zoals een eiwitrijke smoothie of wat snackgroenten met humus dip. Maar vandaag zet ik een lekker plankje op tafel met een glaasje wijn aangezien mijn ouders komen. Ik ga op dit plankje voor snackgroenten met humus dip en misschien een toastje met wat lekkers erop. Ik moet deze boodschapjes nog doen maar geniet zeker bewust, ohhhh wat is het heerlijk om niet meer te snaaien!

Diner: ik heb de hele week al mega veel zin in een quiche, dus zoals het nu lijkt staat deze quiche met spekjes en prei op de planning. Heerlijk met een groene salade erbij!

Als toetje nemen we de frambozen kwarktaart die ik gister postte, lekker met verse aardbeitjes uit onze moestuin. Samen met een kopje koffie, de rest van de avond drink ik nog wat glazen water net als over de rest van de dag verspreid zodat ik aan mijn 2 liter kom.

Frambozen kwarktaart

Kortom ik geniet gewoon lekker op een zondag maar kies wel bewust! Tip: eet gewoon normaal in je weekend, hou structuur aan, kies wat lekkers en ga niet snaaien of overeten. That’s the key!

Wat hebben jullie voor leuks op de planning staan vandaag? Fijne zondag, liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven