Hotspot Mazzo

Een maandje geleden ben ik uitgenodigd bij hotspot Mazzo om een kijkje te komen nemen. Het hippe Mazzo is gevestigd aan de Rozengracht in de Jordaan te Amsterdam. De Jordaan staat bekend om zijn gezellige café’s en restaurant.

Ik was een heerlijk dagje nieuwe plekjes in Amsterdam aan het verkennen dus lunchen bij Mazzo kwam perfect uit! Wanneer je binnenstapt waan je je direct in een relaxte omgeving. We doken direct in de heerlijke chesterfieldbanken aan een laag salontafeltje om het restaurant goed te verkennen.
Mazzo heeft een industriële uitstraling met een grote open keuken. Ik hou hiervan! De Italiaanse familiesfeer wordt benadrukt door de indeling met lange tafels en dit geeft een huiskamergevoel. Ook hangen er enorme grote foto’s aan de wanden waar je blik direct op valt wanneer je Mazzo binnenstapt.

Bij Mazzo wordt voornamelijk gewerkt met Italiaanse producten, deze vind je ook overal terug in het restaurant. Ze hebben een uitgebreide menukaart en Mazzo is open voor ontbijt, lunch, borrel en diner.
Wij zijn uiteraard begonnen met een goed glas Italiaanse wijn met daarbij een uitgebreide anitpasti. Precies wat ik verwacht van een goede antipasti, wij vonden vooral de pesto erg lekker. Uiteraard heb ik even aan de kok gevraagd hoe deze gemaakt werd. De antipasti was simpel en eenvoudig maar lag vol met super ingrediënten. Precies de ingrediënten waar Italia om bekend staat zoals mozzarella, verse pesto, goede olijfolie en nog veel meer lekkers!
Hierna hebben we afgesloten met een goede Italiaanse espresso. Mazzo was even een culi terugblik op onze Italië vakantie afgelopen zomer.

Ik kom zeker vaker terug bij Mazzo een borrel of diner lijkt me hier zeker niet verkeerd. Kortom: Mazzo is een sfeervolle Italiaanse ontmoetingsplek in de Jordaan waar je zeker een keer geweest moet zijn!

Nieuwsgierig? Neem zeker een kijkje op hun website. Of bel direct voor een reservering naar telefoon + 31 20 344 64 02.
Mazzo is gevestigd aan de Rozengracht 114, 1016 LV, Amsterdam.

Enjoy!

Antipasti Mazzo

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven