Mijn ideale Foodilove dag!

Ben jij ook benieuwd naar hoe mijn ideale Foodilove dag eruit ziet als ik thuis werk? Het lijkt me leuk om je te inspireren en daarom vertel ik je wat ik eet op een dag om te knallen. Na een weekje vakantie zorg ik ervoor dat ik voldoende boodschapjes in huis heb om weer gezond te eten, zodat ik direct weer fit en vol energie aan de slag ga. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Ik hou van makkelijk, gezond en snel en alles draait om balans!

Mijn ideale Foodilove dag

7.30 uur opstaan en ochtendritueel:
ik zorg altijd voor 8 uur slaap zodat ik lekker fit wakker word en ik rustig de dag kan starten. Ik start bijna altijd met 2 grote glazen lauwwarm water met wat citroensap gevolgd door een lekkere kop koffie uit mijn nieuwe Miele CM5500 koffiezetapparaat. I love it, hierover vertel ik je later meer!

8.30 uur start werkdag en ontbijt: ik duik met nog een kop koffie achter mijn laptop in mijn thuis kantoor. Daarbij neem ik een schaaltje geitenyoghurt met 1 banaan, handjevol blauwe bessen en 2 eetlepels muesli. Dit eiwitrijke ontbijtje zorgt voor een goed verzadigd gevoel, dus een kickstart van mijn dag.

Ontbijt mijn ideale Foodilove dag

10.30 uur tussendoortje: cappuccino en een plakje herfst speculaas cake (yummie, ik heb nog een paar plakjes op in de vriezer).

13.00 uur lunch: ik maakte deze herfstsalade met peer, vijgen en geitenkaas nog een keertje.

15.00 uur sporten: ik sluit mijn werkdag af en duik een uurtje de sportschool in of maak lekker een wandeling als het mooi weer is. Wat een vrijheid dat thuiswerken 😉

16.00 uur tussendoortje: na een uurtje cardio training neem ik altijd een lekkere smoothie met eiwitpoeder. Dit keer maakte ik hem met amandelmelk, spinazie en diepvries mango blokjes.

18.00 uur diner: gezonde wortelsoep met een volkoren broodje met pompoen humus.

Gezonde wortelsoep
20.30 uur tussendoortje: schaaltje Alpro go on met een paar rozijnen en pecan noten.

Gedurende de dag drink ik altijd veel water en groene thee. Ik ben benieuwd of je het leuk vind om te lezen hoe mijn ideale dag eruit ziet en dat je inspiratie hebt opgedaan? Zoals je ziet zorg ik altijd voor een goede nachtrust, gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging.

Mijn tip is: zie deze dag als inspiratie en neem het niet zo over voor jezelf. Luister altijd goed naar je lichaam en doe wat werkt voor jou. Ik ben ook benieuwd naar jouw ideale dag, laat je een reactie achter onder dit bericht?

Liefs, Marleen

Ps: ben jij op zoek naar nog meer inspiratie, wil jij graag lekkerder in je vel zitten, gezonder leven, wat gewicht verliezen en je meer in balans voelen? Dan is het Foodilove weekmenu perfect voor jou! Klik hier om hem gratis te downloaden.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven