Mijn ultieme doel!

Vorige week heb ik voor het eerst vol trots “mijn verhaal” met jullie gedeeld, heb jij het gelezen en was het herkenbaar? Ik besefte me hierna dat ik mijn ultieme doel qua afvallen gehaald heb, ook hier ben ik enorm enthousiast over. Daarom deel ik vandaag ook dit met jullie en zal ik in mijn volgende persoonlijke blog de stappen delen over hoe ik hier ben gekomen. Lees je mee?

Ik dacht dat mijn ultieme doel altijd was om 60 kilo te wegen, ik kom van 78 kilo en ben in 2 jaar tijd 15 kilo afgevallen. Eigenlijk schommel ik nu altijd rond de 63 kilo en ik ben super tevreden, dus mijn ultieme doel heeft eigenlijk helemaal niks met een getalletje op de weegschaal te maken. Ben jij ook altijd zo met je gewicht bezig?

Gezond en gelukkig leven
Mijn doel is om gezond en gelukkig te leven, lekker in mijn vel te zitten en boordevol energie. Ik wil gezond en voldoende eten en hiervan genieten, dus geen honger lijden en op een streng dieet zijn. Ik heb de afgelopen 2 jaar geleerd dat op dieet gaan niks voor mij is. Als ik niet voldoende voeding en de juiste voedingsstoffen binnenkrijg gaat mijn lichaam direct protesteren en heb ik geen energie meer.

Ik zit dus nu in mijn onderhoudsfase en ben door middel van krachttraining en lekker bewegen wel mijn lichaam verder aan het shapen. Ik ben helemaal in balans en wil ik dan nog 2 a 3 kilo afvallen? Is dit het waard om heel streng te gaan leven en weer terug te vallen in allerlei eetbuien? NEE! Dit werkt niet voor mij, hier ben ik inmiddels wel achter. Ik ben gek op iets lekkers en op een wijntje, ik kies hier heel bewust voor en dit kan ook gewoon. Ja, echt!

Doordat ik nu op mijn ideale gewicht zit, wat een gezond gewicht is barst ik van de energie! Ik zit heerlijk in mijn vel en ik heb zin om van alles te ondernemen. Dit kun je bereiken door een gezonde leefstijl en mindset stapje voor stapje te veranderen. Het kost mij ook heel weinig moeite om dit gewicht vast te houden, in balans dus. Maar het is wel een proces van vallen en opstaan en daarom raad ik je wel aan om dit samen met een persoonlijke coach te doen. Ik heb dit zelf ook gedaan en dit heeft mij enorm geholpen, ik had een doel om naar toe te werken en samen sta je veel sterker dan dat je het alleen doet.

Ik ben van maatje 38 naar 34 gegaan, wauw! En maatje 34 klinkt klein, maar ik heb best stevige benen en billen hoor. Hier zou ik nog wat aan kunnen doen, maar om nou naar de 60 kilo te gaan dan wordt ik hartstikke dun en zie ik er niet meer gezond uit. Daarnaast doe ik veel aan krachttraining en heb ik aardig wat spiermassa opgebouwd. Daarom zegt die weegschaal niks meer, als ik nu in de spiegel kijk ben ik mega blij!

Mijn ultieme doel!

Wat ik heb geleerd?

 •  ik ben erachter gekomen dat het niet alleen om afvallen gaat en dat nummertje op de weegschaal, natuurlijk motiveert dit enorm maar het is echt het veranderen van je mindset.
 • ga niet op dieet en jezelf uithongeren zodat je de hele dag trek hebt. Van weinig eten val je juist niet af.
 • ik heb mezelf een gezond eetpatroon aangeleerd, ik weet wat ik kan eten op een dag en hoef geen calorieën meer te tellen. Hoe fijn is dat!
 • doe wat werkt voor jou en ga jezelf niet vergelijken met een ander.
 • ik weet heel slim hoe ik snel gezonde maaltijden kan samenstellen, zonder daarvoor uren in de keuken te hoeven staan.
 • een lekker etentje of een wijntje op zijn tijd kan niks kwaad. Zolang je maar niet jezelf gaat volproppen en je daarna keer op keer schuldig gaat voelen.
 • 3x per week sporten is genoeg, elke dag kapot gaan in de sportschool werkt niet.
 • perfectionisme werkt absoluut niet.
 • het is een proces met vallen en opstaan. En met heel veel leermomenten die je verder gaan helpen.
 • ik heb enorm veel geleerd over afvallen en kan al jullie vragen beantwoorden door mijn eigen ervaring en opleidingen.
 • mijn ultieme droom is om anderen ook hiermee te helpen.

Ik heb dus niet alleen mijn ultieme doel behaald, maar ook mijn ultieme droom. Ik krijg zo ontzettend veel energie van het schrijven van mijn persoonlijke verhaal, het is heerlijk om dit alles met jullie te kunnen delen!

Met mijn lifestyle programma’s wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met het veranderen van hun mindset en leefstijl zodat zij ook hun ideale gewicht bereiken!  Mijn missie is om jou te helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf. Want ik weet als geen ander hoe het is om niet blij met jezelf te zijn, niet lekker in je vel te zitten en hoe het voelt als je wel je ideale gewicht hebt bereikt.

Wat is mijn leven hierop vooruit gegaan zeg en dit wil ik met je delen! Ik ben supertrots en happy en dit gevoel gun ik jullie ook! Herken jij jezelf ook in mij en weet jij niet goed hoe je het moet aanpakken? Ik help je graag met mijn online programma “in balans met Foodilove” het is een 12 weken programma waarin we samen aan de slag gaan met afvallen, je mindset en leefstijl veranderen en doen wat werkt voor jou. Ik ga je persoonlijk helpen met het maken van de juiste keuzes, motiveer je, kijk mee over je schouder en ben je stok achter de deur.

Ooit stond ik ook in jouw schoenen. En ik geloof dat jij ook kan afrekenen met die ongezonde kilo’s en gewoontes. Het is mijn passie om jou persoonlijk te helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf! Wil jij dit ook? Schroom dan niet om mijn te mailen via marleen@foodilove.nl en stel me al je vragen. Dan kunnen we samen kijken of ik je kan helpen.

Als ik het kan, kun jij het ook. Op naar jouw ideale ik! Liefs Marleen

ps: ben jij direct op zoek naar inspiratie en wil je kennismaken met Foodilove? Klik hier voor meer uitleg over de Foodilove members’ club

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven