Mini salade aardbeien en geitenkaas

Deze mini salade aardbeien en geitenkaas is een heerlijk hapje of voorafje tijdens je weekend. Perfect voor een diner of feestje met vrienden en familie.
Misschien dachten jullie wat is het stil rondom Foodilove maar ik heb even een kleine break genomen, even een korte citrytrip doet wonderen!

Aangezien ik gister ben gestart met de 3 daagse detox sapkuur van Juizs leek het me leuk om ook iets gezonds met jullie te delen. Ik neem overdag 4 slowjuices tot het avondeten en dan neem ik een vegetarische maaltijd. Perfect om mijn lichaam weer een gezonde boost te geven na mijn vakantie en aangezien ik veel sport heb ik gekozen voor deze versie. Binnenkort vertel ik je uiteraard meer over deze 3 dagen. De sapjes zijn in ieder geval heerlijk en ik hou dit wel even zo vol.

Dit gerechtje staat in een handomdraai op tafel, het is gezond en skinny en ik weet zeker dat je hier indruk mee gaat maken. Alvast een fijn weekend!

Mini salade aardbeien en geitenkaas (4 personen)
Wat heb je nodig:
– 4 leuke schaaltjes of glaasjes
– handjevol rucola
– 8 aardbeien in vieren gesneden
– stukje zachte geitenkaas in blokjes
– 8 pecannoten gebroken
– 1/4 komkommer in kleine blokjes
– balsamico azijn

Hoe maak je het:
Verdeel de rucola over de glaasjes samen met de aardbeien, geitenkaas, komkommer en noten. Besprenkel de salade met wat balsamico azijn.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven