Workshop gezond ontbijten 26 september

Ben jij ook zo gek op ontbijten en wil jij elke ochtend ook iets lekkers op tafel? Wist je dat ontbijten de belangrijkste maaltijd van de dag is? Of vind je het moeilijk om een goede keuze te qua ontbijt te maken?  Ik (Marleen) laat je zien dat dit heel simpel kan maar heel gezond! Food I Love organiseert daarom op zaterdag 26 september a.s. de workshop gezond ontbijten bij Dille & Kamille te Groningen.

Tijdens deze workshop maken jullie heerlijke ontbijt recepten met onder andere de producten en keukenhulpjes van Dille & Kamille.
Ik laat jullie proeven hoe je op een gezonde en verantwoorde manier je ontbijt en lunch op tafel kunt zetten. Dat er veel gezonde alternatieven voor suiker en koolhydraten zijn. Na de workshop kun je uiteraard nog even lekker shoppen in de winkel.

Wanneer: zaterdag 26 september a.s. (8.30-10.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. drankjes, recepten en een heerlijke proeverij van het gemaakte ontbijt.

Wil jij hierbij zijn of heb je vragen? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.

Tot de 26e, ik verheug me er nu al op!

Liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven