My 50 days of green happiness week 1

Het leek me leuk om jullie op de hoogte te houden van My 50 days of green happiness week 1!
Binnen 1 week heb ik al flink wat resultaat geboekt, ik sta hier versteld van! Nieuwsgierig, lees je mee?

Ik heb er nu bijna een hele week opzitten en wat een heerlijk gevoel! Ik eet voornamelijk koolhydraten en vul in de avond mijn eiwitten aan zodat het past binnen mijn Personal body plan. Ik ben de hele tijd verzadigd echt super fijn!
En het belangrijkste door het verzadigde gevoel heb ik helemaal geen zin om te snaaien. Ook was ik na 3 dagen al 2 kilo en 1 cm taille kwijt. Aangezien ik nu een weekendje weg ben kan ik niet wegen dus ik hou jullie op de hoogte van mijn resultaat na 1 week.
Mijn darmen lieten vorige week merken dat het niet goed ging dus ben erg blij dat ik met dit plan ben begonnen want alles is weer heerlijk rustig.

Het fijne is ook dat je de meeste maaltijden direct voor 2 porties maakt, dit scheelt dus tijd en de volgende dag staat bijvoorbeeld je ontbijtje, lunch of diner al klaar. Hoe handig is dat? Ook vind ik het simpele recepten die je in een handomdraai op tafel zet.

Ik vind het ook erg leuk dat er een aantal Facebook groepen zijn over de 50 days of green happiness, hier kun je je ervaringen delen en je vragen kwijt.

Ik voel me erg energiek en heb echt super lekker gegeten, er is niets lekkerder dan je fit voelen! Deze gezonde voeding wil ik uiteraard met jullie delen. Kijk je mee naar al dat lekkers? Ook zie je mijn eiwitrijke tussendoortjes die ik nam om aan mijn macro’s kwam. Hieronder vind je mijn lekkere ontbijtjes, lunch met broodjes tussen de middag, diner en yummie tussendoortjes.
Het water loopt me alweer in de mond terwijl ik deze foto’s plaats en ik kan niet wachten om morgen mijn boodschapjes te doen voor week 2!

50 days of green happiness 1
50 days of green happiness 2
50 days of green happiness 3
50 days of green happiness 4
Eiwitrijk choco toetje
50 days of green hapinness 6
50 days of green hapinness 7
50 days of green hapinness 9
Healthy bosvruchten cheesecake
50 days of green happiness 8

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

5 gedachten over “My 50 days of green happiness week 1”

  1. Ik zit zelf op dag 6 en moet zeggen dat ik er niet echt over te spreken ben. Mijn darmen werken juist slechter en lekker vind ik het niet, maar goed misschien nog een week aankijken.

  2. lifestyle_liez

    Leuk om te lezen! Zit zelf ook te denken om het boek aan te schaffen. Misschien een keer een eetdagboekje van greenhappiness update? 😀

  3. Hoi Marlene,
    Ik vind het boek prijzig en vraag me af of ik het kan combineren met mijn gezin,

    Grt Esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven