Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Yes het is de eerste maandag van april en dat betekent motivatie tips! Ik zeg nieuwe ronde, nieuwe kansen! Vandaag gaan mijn laatste 2 maanden Personal body plan in, wauw wat gaat een half jaar snel! Tijd om even alles scherp te stellen en weer focus te leggen!  Over 3 maandjes is het namelijk alweer zomer, ah oh! Zijn jullie al klaar voor de lente of moet er ook nog even iets extra’s gebeuren?

Zelf ben ik iets minder gaan tracken de laatste tijd, ik wil dit een beetje loslaten omdat ik heel goed weet wat ik wel en niet kan eten op een dag. Mijn doel van mijn laatste 2 maand Personal body plan met coach is om complete structuur te hebben in mijn voeding zodat ik straks zelf verder kan. Ik heb al enorme mentale progressie geboekt en nu nog net even de laatste stapjes. Uiteraard ga ik daarna wel door met Personal body plan maar dan op mijn eigen houtje.

Krijgen jullie ook al kriebels van het zonnetje wat er af en toe doorkomt? Het is erg belangrijk om structuur te blijven houden, daarom deel ik vandaag 6 tips met jullie hoe je on track blijft! En zo kun jij ervoor zorgen dat je de effectiefste week ooit zult hebben!

1. maak nieuwe doelen, kleine stapjes werken het beste!
2. onthoud steeds waarom jij gestart bent en hou je einddoel voor ogen.
2. maak een takelijst voor zowel werk als privé plus je training en streep deze af .
3. stap eens uit je comfortzone en probeer eens iets nieuws. Ik wil deze week weer een start maken met hardlopen, zo niet mijn ding!
4. doe elke dag een kleine workout naast je hoofd trainingen, ook al is het maar 20 minuutjes.
5. spreek af met je gymbuddy en plan je workouts in.
6. raak geïnspireerd via social media, dit werkt bij mij altijd heel goed!

En het allerbelangrijkste: plan al je maaltijden zo kan er niks fout gaan!

Zet hem op en lekker knallen naar zomer! Liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven