Nutella tosti met aardbeien

Yes weekend! Tijd voor een lekkere cheat? Echt niet, ik kies bewust zo lang het binnen mijn macro’s past!
Vorig weekend maakte ik deze nutella tosti met aardbeien zoooo yummie!

Wie is er nu niet gek op Nutella i love it! Ik kan het overal wel op smeren haha of uit de pot lepelen, hier wordt ik heel happy van 😉 Tevens ben ik gek op tosti’s dus dit is een hemelse combinatie! Het zoete van de nutella en aardbeien met het krokante brood.  Ik kan tegenwoordig zo genieten van 1 iets lekkers per dag, wat is jullie cheat dit weekend?

Nutella tosti met aardbeien (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– tosti ijzer of grillpan
– 2 speltboterhammen
– nutella
– aardbeien in plakjes (of een 1/2 banaan in plakjes ook lekker)

Hoe maak je het:
Besmeer de boterhammen met de nutella en verdeel de aardbeien erover. Bak de tosti in je tosti ijzer of grill pan totdat hij goudbruin en knapperig is. En tevens de nutella er bijna uitloopt, je hoeft alleen nog maar te genieten.

Enjoy! Geniet van jullie weekend, Liefs Marleen!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Nutella tosti met aardbeien”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven