Sta jij je eigen progressie in de weg?

Ben jij ook een saboteur als het om je dieet gaat en sta jij je eigen progressie in de weg? Dit door de verkeerde producten te eten, te over eten en teveel te snacken? Dit was voor mij heel herkenbaar dus vandaar deze blog!

Voor een lange periode heb ik steeds mijn eigen progressie in de weg gestaan, ik at de hele dag gezond en in de avond of het weekend snackte ik zoveel dat dit mijn hele healthy lifestyle verpestte, ik viel niet meer af en zat niet lekker in mijn vel. Hoe dit kwam? Ik was veel te streng voor mezelf en gunde mezelf niets. Hierdoor ging het van het ene naar het andere uiterste, alles draait om balans en dit kun jij ook leren.

Als ik eenmaal begon met snacken, kwam er geen einde aan en moest die hele reep op, ik had niet eens trek. Ik probeerde af te vallen, maar stond mijn eigen progressie in de weg. Herkenbaar? Ik hoor dat dit een probleem is bij veel vrouwen, daarom ben ik gestart met het Foodilove lifestyle programma “jouw persoonlijke plan voor een happy & healthy lifestyle”.

Mijn lifestyle programma draait om het maken van gezonde keuzes, die super makkelijk en lekker zijn. Ik leer je wat gezonde voeding is en hoe je dit kunt toepassen in een druk dagelijks leven. Het moet een leefstijl worden en niet iets wat moet, zo ga je die progressie boeken die je al heel lang in de weg staat.

Er is eigenlijk een simpele gouden tip voor dit probleem: start eens met 1 iets lekkers per dag in een normaal portie. Dus ga niet dooreten maar probeer het eens met 2 blokjes chocola, een plak bananencake of 1 muffin. Laat je weten hoe dit gaat?

Al eerder schreef ik een blog met mijn 10 favoriete tussendoortjes, ik weet zeker dat hier iets tussenstaat voor je zodat je gezond kunt snacken.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil jij dit probleem aanpakken? Schroom dan niet om mij te mailen via info@foodilove.nl

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Sta jij je eigen progressie in de weg?”

  1. Ik heb onlangs ook een goede manier gevonden om niet te snacken: verstop het! Of beter nog: laat iemand anders het verstoppen! Of nog veel beter: koop het niet :). Hoewel die laatste lastig is als er meer mensen in je huis wonen..

    Ik heb veel meer moeite met wanneer mensen het je aanbieden of sterker nog: voor je neerzetten met de verwachting dat je het toch wel wilt opeten. En vervolgens nog in discussie gaan waarom je het niet op wilt eten.. Heb je daar ook tips voor? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven