Maak kans op een activity tracker en een body compositie weegschaal!

Wauw! Ik heb een te gekke winactie voor jullie! Als jij je nu inschrijft voor mijn online 12 weken programma dan maak jij kans op een Neo Health activity tracker en body compositie weegschaal t.w.v. 178 euro. Ik ga er 1 weggeven, hoe te gek is dat? Precies! Lees snel verder hoe jij hier kans op maakt!

Met het online 12 weken programma “bereik je ideale gewicht” gaan we er samen voor zorgen dat jij gezond afvalt, lekker eet, geen honger leid en vooral geniet. We gaan aan de slag met wat werkt voor jou. Ik leer je alles over een gelukkig en gezonde leefstijl, zodat jij straks volledig in balans bent en toch kunt blijven genieten van wat lekkers. Ik ben ervan overtuigd dat als je voeding in balans is, voel jij je gezonder, gelukkiger en energieker!

Start samen met mij op 1 maart en behaal je doelen met Foodilove en Neo Health. Klik hier voor meer info voor de inhoud en de kosten van mijn online 12 weken programma “bereik je ideale gewicht

BONUS! Schrijf jij je voor 1 maart in? Dan ontvang jij gratis het fit & energiek beweegprogramma t.w.v. 147 euro!

Wat kun je winnen?

Als jij je inschrijft voor mijn programma maak je kans op de Neo Health activity tracker en de body compositie weegschaal. Wat dit precies is vertel ik je nu plus ik heb een leuk filmpje met uitleg voor jullie.

De activity tracker is de perfecte hulp om je slimmer te laten trainen.  Hij verbindt en synchroniseert draadloos met de Foodilove app en geeft waardevolle informatie over je dagelijkse activiteiten en slaap. De tracker geeft je inzicht in het aantal calorieën dat je hebt verbrand, de afstand die je hebt afgelegd en het aantal uren dat je hebt geslapen.

De body compositie weegschaal is niet zomaar een weegschaal, maar meet naast je gewicht ook je lichaamsvet, lichaamswater, BMI, BMR (kcal), botmassa en visceraal vet. Deze weegschaal heeft ontzettend veel functies en hij synchroniseert via je smartphone met de Foodilove app, super handig dus om je progressie inzichtelijk te maken. En als lifestyle change expert kan ik je dus direct tips geven om je leefstijl te veranderen.

App neo health

Wat moet je doen om te winnen?

Schrijf jij je in voor 1 maart en maak kans op een Neo Health activity tracker en body compositie weegschaal t.w.v. 178 euro. Meld je nu aan via onderstaand formulier, deze aanbieding geldt voor de eerste 25 inschrijvers, dus wees er snel bij!

Schrijf jij je voor 1 maart in? Dan ontvang jij gratis als bonus het fit & energiek beweegprogramma t.w.v. 147 euro!

Ps: breng jij een vriend of vriendin aan? Dan komt jouw naam vaker in de hoed en maak jij meer kans, laat me dit dan dus even weten!

Wacht dus niet langer met inschrijven, want deze aanbieding geldt voor de eerste 25 inschrijvers! Schrijf je nu in via onderstaand formulier of stuur me gerust al je vragen.

Ik heb super veel zin om samen op 1 maart van start te gaan! Liefs Marleen.

[contact-form-7 id=”5848″ title=”Lifestyle coaching”]

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven