Smoothie met crunchy granola

“Jennifer: nu de zomer er weer aankomt worden de bakjes warme havermout hier in de ochtend al langzaam vervangen door frisse en fruitige ontbijtjes. Laatst maakte ik deze smoothie met crunchy granola: Griekse yoghurt met een frisse smoothie laag, crunchy granola en nóg meer fruit! Summer in a jar! Super lekker én hartstikke gezond!”

Smoothie met crunchy granola
Wat heb je nodig voor (2 porties):

– 1 bevroren banaan
– 100 gr bosvruchten
– 100 ml amandelmelk
– 300 gr (vetvrije) Griekse yoghurt
– 70 gr granola
– jouw favoriete fruit toppings

Zo maak je het:
Snij de avond van te voren de banaan in plakjes en leg hem in een boterhamzakje in de vriezer. Mix de volgende ochtend de banaan met de bosvruchten en amandelmelk in de blender tot een romige massa. Verdeel als eerste de Griekse yoghurt over de glazen, gevolgd door de smoothie-laag en daarboven op de granola. Beleg ze met je favoriete toppings (ik heb banaan, aardbei en kokossnippers gebruikt) en smullen maar!

Smoothie met crunchy granola 1

Een portie van deze smoothie bevat:
Calorieën: 314
Koolhydraten: 41,1 gram
Eiwitten: 15,5 gram
Vet: 9,7 gram

Enjoy!

Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie en levensgenieter. Ik ben gek op sporten, koken en vooral op eten! Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen gezond leven, ontspannen en genieten. Ik sta graag in de keuken om lekkere, makkelijke en gezonde recepten te maken en ben (bijna) elke dag in de sportschool te vinden voor een lekkere energieboost! Op Foodilove deel ik mijn favoriete recepten, leuke workouts, handige tips en hoop ik jou te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te gaan leven!

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!

Liefs, Jennifer

Jennifer Krijnen

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven