4 recepten voor meer tijd voor jezelf

Wil jij als ambitieuze moeder graag gezond eten, maar geen uren in de keuken staan? Je hebt het immers al druk genoeg met je gezin en dan wil je niet de hele dag met je voeding bezig zijn.

Ik wil een gezonde leefstijl voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom heb ik 4 recepten voor meer tijd voor jezelf. De recepten zijn snel en simpel en binnen 15 minuten klaar. Waardoor je meer energie, balans en tijd voor jezelf krijgt!

Klik hier voor meer tips om een gezonde leefstijl te combineren met je gezin.

4 recepten voor meer tijd voor jezelf

1. Voor deze gezonde ontbijtcake heb je maar een paar ingrediënten nodig en hij staat binnen een handomdraai in de oven. Tip: maak hem in het weekend en snijd de cake in plakjes en vries ze in. Zo heb je de hele week een gezond ontbijtje voor een snelle start van je dag!

2. Vind je het lastig om voldoende groenten binnen te krijgen? Maak dan een grote pan soep van deze courgette broccoli soep en verdeel hem over bakjes. Handig voor mee je werk! Tip: vries de porties in, zo heb je een handige voorraad.

3. Ben je op zoek naar een gezond tussendoortje? Deze kokos dadelballetjes maak je met maar 4 ingrediënten en zijn supergezond. Lekker met een kop thee en een boek. Echt een genietmomentje voor jezelf!

4. Deze gezonde ovenschotel met kalkoen staat binnen 15 minuten in de oven. Je kunt met de groenten variëren zodat iedereen in het gezin mee kan eten.

Ga jij één van deze recepten maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht.

Eet smakelijk! Liefs, Marleen

ps: ben jij een ambitieuze moeder en wil je meer energie, balans en tijd voor jezelf? Wil jij nu eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl bereiken én volhouden? En heb je een stok achter de deur nodig? Schrijf je dan in voor de Foodilove 12 weken challenge!

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven