Start je zomer met een 5 daagse sapkuur!

Ben jij al klaar voor de zomer en klaar om je leefstijl te veranderen? Het is weer zover, wij gaan weer sappen persen! Hoe fijn is het dan om helemaal lekker en fit in je vel te zitten? Start daarom je zomer met een 5 daagse sapkuur! Het enige wat jij hoeft te doen is je kuur afhalen bij Wadapartja!

Heb jij altijd al een keer een detox sapkuur willen doen maar weet jij niet hoe? Of wil je dit liever niet alleen doen en op een verantwoorde manier? Dit is je kans! Onder begeleiding van lifestyle coach Marleen van Foodilove starten we een detox challenge van 5 dagen.

Waarom detoxen?

Het doel van deze sapkuur is om je lichaam te ontgiften, resetten en je op weg te helpen naar een healthy lifestyle. Wij willen dat jij de lichaam opschoont van schadelijke stoffen en dat je er weer met boordevol energie tegenaan kunt! En uiteraard wat kilo’s kwijtraakt.
Omdat wij niet willen dat jij ineens een crash dieet volgt hebben wij ervoor gekozen om overdag 4 sappen te drinken en de dag af te sluiten met een gezond soepje. Uiteraard ontvang je al deze sapjes en soepen van ons.

Verspreid over 5 dagen ben je bewust bezig met voeding die ons lichaam goed kan verteren. De sappen neem je 3 van de 5 dagen en de dag voor de kuur bouw je af. Je neemt dan alvast minder zwaar verteerbaar eten zodat je lijf went aan de kleinere porties. De dag na de challenge bouw je weer rustig op zodat je niet ineens heel veel gaat eten.

Bij het afhalen van je kuur ontvang je tevens alle informatie rondom de sapkuur. Per email leggen we
de werking van de producten in de sappen uit en waarom dit goed voor je is.

Tijdens de detox challenge kun je per mail met al je vragen bij Marleen terecht, je krijgt dus online coaching. Hoe fijn is dat!

Wanneer afhalen vanaf dinsdag 14 juni
Locatie: Wadapartja Groningen
Kosten: 79 euro p.p incl. 12 sappen sapkuur en 3 soepen,  Je ontvangt alle informatie over de kuur per mail en de kuur is incl. online coaching als je vragen hebt.
Je krijgt de sappen en soepen bevroren mee naar huis dus zorg ervoor dat je ruimte hebt in je diepvries.

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar een 14 plaatsen beschikbaar.

Wij hebben er zin in! Liefs Margreet en Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven