Toast met avocado

Onlangs vroeg ik via instagram (volg je me al?!) of gezond eten en koken voelt als een ‘moetje’ of ontspanning. Jammer genoeg is het voor de meesten nog steeds meer een ‘moetje’. Hoewel ik denk dat je best je mindset kunt veranderen en het koken echt wel leuk kan gaan vinden, is mijn belangrijkste tip: keep it simple. Met dit recept voor toast met avocado – wat nauwelijks – een recept te noemen is! – laat ik je zien hoe simpel het wel niet kan zijn. Toch is deze toast met avocado niet alleen een feestje voor de smaakpapillen, het is ook nog eens super voedzaam.

Simpele lunch: Toast met avocado

Wat heb je nodig (2 personen):

  • 4 sneetjes brood (spelt), geroosterd
  • 2 eetlepels zuivelspread
  • handje veldsla
  • 1 avocado
  • 6 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • peper en zout

Hoe maak je het:
Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met de zuivelspread. Verdeel de veldsla hierover en snijd de avocado door midden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit in een kommetje en prak dit fijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de avocado over het broodje samen met de cherrytomaatjes en bestrooi het met wat peper.

Enjoy!

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht.

Ben jij op zoek naar nog meer tips en tricks voor een happy en healthy lifestyle? In ‘Nooit meer op dieet’ help ik jou in 7 stappen naar een gezonde en gelukkige leefstijl!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven