Winactie: 5 daagse sapkuur!

Winactie: 5 daagse sapkuur!

Ben jij klaar om je leefstijl te veranderen na de feestdagen en wil jij 2016 starten met een detox? Foodilove geeft samen met Wadapartja een 5 daagse sapkuur weg. Hoe te gek is dat!

Zoals jullie weten organiseer  ik samen met Wadapartja  op 10 januari weer een 5 daagse detox challenge. Wil jij al eerder je lichaam ontgiften, resetten en de start maken naar een healthy lifestyle? Je lichaam opschonen van schadelijke stoffen en boordevol energie 2016 starten? Dit alles op een verantwoorde manier en onder begeleiding van lifestyle coach Marleen? Dit is je kans! Wij geven 1 kant en klare 5 daagse sapkuur t.w.v. 79 euro aan.

Wat moet je hiervoor doen?
1. Like de Facebook van Foodilove en Wadapartja
2. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij deze sapkuur kunt gebruiken!
3. De 5 daagse sapkuur ophalen bij Wadapartja in Groningen.

Doe jij mee? Wees er snel bij want er is maar 1 sapkuur ter beschikking. Ik maak de winnaar op 24 december bekend!

Wil jij sowieso meedoen met de 5 daagse detox challenge op 10 januari? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl

Liefs Marleen.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

19 gedachten over “Winactie: 5 daagse sapkuur!”

 1. Annelies! Gefeliciteerd! Jij hebt de 5 daagse sapkuur gewonnen! Stuur je me een mail of bericht? Dan vertel ik je hoe en wat! Liefs Marleen

 2. Andrea van der Meer

  Wauw! Dit zou ik zó fantastisch vinden! Vorig jaar heb ik de marathon van New York gerend en sindsdien m’n schoenen in de hoek gegooid en geen km meer gelopen. I know.. zó slecht! Ik moet echt weer even m’n Mojo terugkrijgen. Over 3 maanden ga ik namelijk op huwelijksreis naar de Malediven en ik ben alles behalve bikini proof! Ik zou het dus echt geweldig vinden om deze sap kuur te winnen zodat ik straks onbezorgd op die prachtige witte stranden kan liggen! X Andrea

 3. Een frisse start kan ik wel gebruiken. Wie weet stap ik met deze kuur wel over de drempel naar een gezonder en sportiever leven en kom ik eindelijk van mijn chocoladeverslaving af!

 4. Hallo Marleen! Dit klinkt voor mij als muziek in de oren. Ik worstel al enige tijd met het omgooien van mijn leefstijl, maar merk dat ik dit erg lastig vindt. Ik heb het diverse keren geprobeerd maar merk dat de ontgifiging bij mij best heftig is. Toch ben ik een doorzetter en ga ik door totdat het een keer is gelukt en mijn lichaam een stuk schoner van binnen is. Deze sapkuur lijkt mij daarom een geweldige uitkomst. Wellicht zou dit mij helpen om die eerste detoxdagen door te komen. Wat zou dat geweldig zijn!

 5. In december is bijna mijn hele familie plus vriendinnen jarig. Dat in combinatie met de feestdagen is killing voor mijn lichaam. Dus een gezonde start in januari zou voor mij de motivatie geven om de rest van het jaar ook weer gezond te blijven!

 6. Ik ben benieuwd naar de sapkuur,het lijkt me een goed begin om daarna weer aan een gezonde leefstijl te beginnen en op te letten met wat ik eet

 7. Heel graag! Ik heb al een tijdje het gevoel dat mijn lijf vraagt om ‘resetten’ maar dat wil ik dan wel goed doen en dat vind ik zelf heel lastig. Deze hulp zou geweldig zijn!

 8. Dit is denk ik een goede start voor mij in 2016. Ik ben al een end op de goede weg maar zo’n detox kuur heb ik nog niet eerder ervaren. Jaaaaa!!! Deze wil ik best winnen.. én met begeleiding .. Wat wil je nog meer 🙂

 9. Ik heb hele onrustige darmen, en ik hoop dat een sapkuur daar verandering in kan brengen. Door het vele verdriet wat ik heb moeten verwerken ben ik slechter vooor mezelf gaan zorgen. Nu ik alles geestelijk een plekje heb gegeven, denk ik dat ik dat het nu ook tijd wordt voor een lichamelijke oppepper…..

 10. ja graag, sinds de overgang lijk ik alleen maar te kunnen groeien en lukt het niet om ook maar iets af te vallen. En juist dat afvallen is wel heel erg nodig.
  ik hoop door een sapkuur de knop om te kunnen krijgen om daarna met gezonde voeding wat aan gewicht te verliezen.

 11. Het lijkt me heerlijk en een goede start om mijn dieet weer op te pakken na de feestdagen. Ik ga er voor.

 12. Dat lijkt me super… 2016. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zit al maanden te knokken tegen die laatste hardnekkige kilo’s.. Wie weet is dit een fijn steuntje in de rug.
  Doe graag mee voor deze sapkuur.
  Groetje ilsiee

 13. Ah, dat zijn nog eens winacties waar je echt wat aan hebt! Ik wil erg graag winnen om 2016 met een schone start te beginnen. Ik merk aan mezelf dat ik soms heel veel moeite heb om van al het zoets af te blijven, maar als ik er eenmaal een tijdje af ben, gaat het ook prima. Maar dat begin is helaas zo lastig, hihi. Deze detox kan daar hopelijk een steentje aan bijdragen! Ik like beide pagina’s op Facebook. Fijne feestdagen!

 14. Lieve marleen ik volg je blog nu al geruime tijd en ik ben weg van je recepten! Ik wil al geruime tijd een detox doen maar is het boven mijn budget.. Daarom grijp ik deze winactie met beide handen aan! Want ben helemaal uit me ritme en kan wel een nieuwe start gebruiken, dit jaar nog!! @cimstafood

 15. Corina van Wieren

  Jaaaaaaaa….. Weet dat jou sappen smoothies en eten lekker en goed voor je zijn maar om het ritme erin te houden is voor mij toch lastig, wat ik erg jammer vindt! Wie weet, na zo’n sapkuur krijg ik de smaak weer te pakken en kan ik het nieuwe jaar weer gezond starten en het in 2016 wel volhouden! Ik wacht in spanning af,misschien heb ik n keer geluk?

 16. Jaaaa! Dit is wat voor mij. Niet vrijblijvend maar een stok achter de deur. Ik ben een echte Nederlander 😉
  Als je het wint (gratis) dan doe/neem je het gewoon….
  Heb het een keer eerder geprobeerd maar niet volgehouden en het lijkt me zo’n heerlijk gevoel na die dagen sap.

 17. Oehhhhh die zou ik wel willen winnen..
  2 jaar geleden ben ik om gezondheidsredenen gestart met een sapkuur online van Hetty Kerssies
  Wat dat heeft gedaan voor mijn lichaam kan ik een boek over schrijven. Een ommekeer geweest in mijn voedingspatroon. Nu merk ik dat ik weer begin te snoepen en slechter begin te eten.
  Dit zou voor mij weer even een pas op de plaats zijn. Zeker voor in het begin van 2016 een goede start voor het nieuwe jaar!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven