WINACTIE! Ik ben jarig!

Ja! Ik ben vandaag jarig en het is niet zomaar een verjaardag ,want ik ben 30 geworden ah oh! Daarom vier ik dit samen met jullie! Wie jarig is trakteert en bij een verjaardag hoort een echte guilty pleasure!  Zoals jullie weten is Pure Frozen één van mijn favo hotspots in Groningen en daarom mag ik vandaag deze goddelijke doos met 12 donuts weggeven!

Zijn jullie ook zo gek op donuts? GODDELIJK! En nee, dan bedoel ik niet die vieze kleffe supermarkt dingen haha. De donuts bij Pure Frozen worden elke dag vers gebakken en zijn de lekkerste van Nederland, trust me! Af en toe proef ik hier een stukje donut en ze smelten weg in je mond, overheerlijk dus. En het is één groot feest al die verschillende smaken en keuzes! Wist jij al dat je deze donuts online kunt bestellen in het Noorden?

Naast dat ik 30 ben geworden, bestaat Foodilove 2 jaar dus de komende tijd heb ik natuurlijk nog veel meer leuks voor jullie in petto. Trust me het wordt 1 groot feest!

Wat moet je doen om te kunnen winnen:
Volg Pure Frozen en Foodilove op Facebook en laat onder dit bericht een te gekke verjaardagswens voor mij achter. Ik kies de leukste uit en wie weet zit jij straks te smikkelen  (je mag ook uitdelen hoor)!

Zondag avond 31 juli maak ik de winnaar bekend! Als je wint kun je de doos met 12 donuts ophalen bij Pure Frozen aan de Vismarkt in Groningen.

Succes! Liefs Marleen

Winactie donuts Pure Frozen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

10 gedachten over “WINACTIE! Ik ben jarig!”

 1. Miranda Brongers

  Mijn reactie wacht nog op goedkeuring? Hoop dat ik nu wel met de winactie mee doe☺️

 2. Miranda Brongers

  Verjaardagswens: ga zo door, doe de dingen wat je gelukkig maakt en geniet van elke dag

 3. Miranda Brongers

  Heej heej,

  Wat suuuper leuk!
  30 jaar, gefeliciteerd!!

  Kwam je via Thijs tegen, ik wist niet dat je een fb pagina had met je eigen blog enz, vet leuk!
  Heb het meteen geliked en al heel wat op je pagina bekeken?
  Ziet er goed uit!

  Donuts zijn super lekker, altijd leuk een winactie dus ik doe zeker mee!

  Mocht ik winnen deel ik ze wel uit hoor? 12 donuts in mijn buikje zijn wel erggg lekker?

 4. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ??Hoop dat je een mooie dag gehad hebt ?
  Volg je nu al tijdje op instagram, en heb al wat recepten van je gemaakt ??

  Fijne dag!

 5. Happy birthday girl.. Het zou cliché zijn te zeggen dat ik je nog vele gezonde gelukkige jaren toewens…. Tuurlijk ook..
  Maar zeker ga zo door met wat je gelukkig maakt … En maak nog zoveel mogelijk mensen blij door hun keus van nieuwe levensstijl door PB met jou als coach…And keep making lovely recipies and share That with us ??…

 6. Super leuke actie! Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! ?Je ziet er nog net zo jong uitt als de eerste keer dat we elkaar ontmoeten tijdens body balance! Volgens mij zo’n elf jaar geleden. ? Veel plezier vandaag! X

 7. Angelique de gast

  Super gefeliciteerd!!! En nog vele gezonde jaren. Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik na 20 kilo afvallen best eens iets lekkers mag, toch?

  Fijne dagen!!!

 8. Brenda van Zanden

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Dankzij jouw handige tips en recepten eet ik lekker gevarieerd gezond tijdens mijn zwangerschap. Maar bij het zien van die overheerlijke donuts begint de kleine ook te trappelen in mijn buik, zien er heerlijk uit! Hele fijne dag gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven