Wraps met aardbeien, spinazie en geitenkaas

Kirsten: “eindelijk voelt het dan toch echt als zomer… Wat waren de laatste dagen heerlijk hè? Ondanks dat ik moest werken, heb ik gelukkig nog heel wat van het zonnetje kunnen genieten. Nu het zulk lekker weer is, merk ik dat ik ook zin krijg in ander eten. In frisse drankjes, zelfgemaakte ijsjes  en in salades. Herkennen jullie dat? Vandaag deel ik dan ook een receptje met jullie voor een zomerse lunch: Wraps met aardbeien, spinazie en geitenkaas. En om het af te maken kun je er nog wat balsamicoazijn, basilicum en avocado aan toevoegen. Heerlijk! Ook ideaal om mee te nemen naar je werk of voor een picknick”.

Wraps met aardbeien, spinazie en geitenkaas
Wat heb je nodig (4 stuks)
– 4 tortilla’s (ik gebruik hiervoor vaak meergranen tortilla’s of maïstortilla’s, maar je kunt hier alle kanten mee op. Zoals je op de foto’s ziet, kun je ze ook heel goed maken met de worteltortilla’s van No Fairytales).
– 50 gram zachte geitenkaas
– 2 handjesvol verse spinazie
– 2 handjesvol verse aardbeien
– eventueel een scheutje balsamicoazijn, wat verse basilicum en een avocado in stukjes gesneden. Het is er allemaal lekker bij, ook in combinatie, maar ook zonder zijn de wraps ontzettend lekker.

Hoe maak je het:
Smeer de geitenkaasplakjes uit over de vier tortilla’s. Verspreid hierover vervolgens de spinazieblaadjes. Druk deze een beetje aan, zodat ze een beetje blijven plakken aan de geitenkaas. Snijd de aardbeien in plakjes en verspreid deze aan één zijde van de tortilla’s, zoals je op onderstaande foto ziet. Zo kun je de tortilla’s eenvoudig oprollen en vouwen. Verspreid eventueel nog wat balsamicoazijn, basilicum en stukjes avocado over de wrap. Rol de wrap vervolgens op. Als ik de wraps meeneem als lunch, zet ik ze na het oprollen altijd nog even vast met een prikkertje, zodat de wraps ook nog opgerold zijn wanneer ik aankom op mijn werk.

Ga jij dit recept maken? Dan vinden wij het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl en #theearlymorningblog of tag mij @foodilove.nl in jouw bericht!

Ik ben Kirsten, ik heb een voorliefde voor de vroege ochtenden en ben dol op lekkere ontbijtjes (het liefst eet ik ze de hele dag), kamperen, wilde bloemen, reizen, schrijven, fotograferen en de natuur. Op the early morning blog deel ik mijn passie voor reizen, lekker eten en diy projectjes. Als gastblogger bij Foodilove hoop ik je te inspireren om lekker de keuken in te gaan.

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!

Liefs Kirsten.

Gastblogger Kirsten

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Wraps met aardbeien, spinazie en geitenkaas”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar top