Zomerse groene smoothie

Met dit mooie weer ben ik gek op een smoothie als ontbijt. Aangezien ik een nieuwe blender heb gekregen voor mijn verjaardag, ben ik volop nieuwe recepten aan het maken. Deze zomerse groene smoothie is lekker gezond en licht!

Zomerse groene smoothie
Wat heb je nodig (1 persoon):
– 250 ml kokoswater
– 2 el magere kwark
– 1 banaan
– handjevol spinazie
– 1 minneola geschild

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender en mix het tot een gladde smoothie.

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht!

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven