Speciaal voor deze easy monday maakte ik het recept van mijn peanut butter cookies en gaf het een kleine twist! Ik had zo’n zin om pindakaas koekjes te maken als tussendoortje voor de rest van de week, dus maakte deze pindakaas choco koekjes met een beetje kokosrasp. Yummie!
Deze pindakaas choco koekjes staan binnen 5 minuten in je oven en ik denk dat je de meeste ingrediënten wel in huis hebt. Wat maken jullie als healthy tussendoortje voor deze week? Let me know!
Pindakaas choco koekjes (8 stuks)
Wat heb je nodig:
– bakpapier
– 200 gr pindakaas
– 100 gr. kokosbloesemsuiker
– 1 ei
– 2 el cacao nibs (20 gram)
– 2 el kokosrasp (10 gram)
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier
Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom, maak 8 gelijke balletjes van het deeg er verdeel ze over de bakplaat.
Druk de balletjes plat tot koekjes en maak er eventueel een vormpje in met een vork of met een koekstempel.
Bak de koekjes af voor 10-15 minuten in de voorverwarmde oven, ze komen er zacht uit dus laat ze even afkoelen voordat je aanvalt đŸ˜‰
Voedingswaarden per koekje: calorieën 228.87, kh 20.86, eiwit 5.98, vet 13.14, vezels 2.14
Enjoy!